ISPLANIRALI SVADBU, PA RASKINULI! Filip Đukić otkrio kompletnu istinu, Paula ostala bez teksta!

Autor:

Zabava

11.12.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin i Filip Đukić su se definitivno razišli i stavili tačku na vezu.

ISPLANIRALI SVADBU, PA RASKINULI! Filip Đukić otkrio kompletnu istinu, Paula ostala bez teksta!

Foto: instagram.com/paula_hublin

Popularni rijaliti par, Paula Hublin i Filip Đukić, su nakon veridbe započeli zajednički život. Bivša zadrugarka i voditelj RED televizije su se preselili u luksuzni stan na Novom Beogradu, a tada su otkrili kako su se skućili i kakvi su im planovi za venčanje.

- Raspolagala sam sa malim delom, kao da moje stvari ne postoje. Tebi je stalo sve, a ja sam moje trebala da zbijem, ništa nije stalo zbog njegovih. Može staviti patike na patike, da ja dobijem jednu policu, ali on kaže da je ružno, kao da neko to vidi. Ovo što sam dobila, to sam otela - rekla je tada Paula.

Međutim, par je odlučio da stavi tačku na svoju vezu, što su oboje potvrdili:

- Paula i ja više nismo zajedno. Samo mi ne šaljite reči podrške, savete i ostala s***a. Hvala - napisao je Filip na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Paula je odgovorila na Filipov stori, pa putem medija potvrdila informaciju o raskidu, o čemu smo nedavno pisali i zaključili na osnovu njenih objava na Instagramu:

- Tačno je, ne zeza se Filip - kazala je Paula za Blic.

Da podsetimo, Paula je nedavno objavila fotografiju sa mora, uz opis koji je iznenadio sve i naveo na razmišljanje da je par raskinuo, o čemu je Republika prva pisala:

- Menjam opis u "Bože, niko me nije vredan" - napisala je Paula tada uz fotografiju, a Filip se tek sada oglasio fotografijom na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading