RASKINULI PAULA HUBLIN I FILIP ĐUKIĆ?! Ništa od svadbe, zadrugarka shvatila da je niko nije vredan!

Autor:

Zabava

07.12.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin i Filip Đukić planirali su svadbu, ali, čini se da je njihova veza sada na klimavim nogama.

RASKINULI PAULA HUBLIN I FILIP ĐUKIĆ?! Ništa od svadbe, zadrugarka shvatila da je niko nije vredan!

Foto: instagram.com/paula_hublin

Popularni rijaliti par, Paula Hublin i Filip Đukić, su nakon veridbe započeli zajednički život. Bivša zadrugarka i voditelj RED televizije su se preselili u luksuzni stan na Novom Beogradu, a sada su otkrili kako su se skućili i kakvi su im planovi za venčanje.

- Raspolagala sam sa malim delom, kao da moje stvari ne postoje. Tebi je stalo sve, a ja sam moje trebala da zbijem, ništa nije stalo zbog njegovih. Može staviti patike na patike, da ja dobijem jednu policu, ali on kaže da je ružno, kao da neko to vidi. Ovo što sam dobila, to sam otela - rekla je tada Paula.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Međutim, čini se da se sve promenilo u njihovom odnosu, o čemu su zajednički fanovi počeli da govore. Naime, Paula je objavila fotografiju sa mora, uz opis koji je iznenadio sve i naveo na razmišljanje da je par raskinuo:

- Menjam opis u "Bože, niko me nije vredan" - napisala je Paula.

Filip ovu fotografiju nije lajkovao, što je dodatno zaintrigiralo brojne pratioce. Oni važe za jednog od najskladnijih parova, pa bi raskid rastužio mnoge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

 

I dalje se ne zna o čemu je reč i zašto Paula smatra da je niko nije vredan, pa ni Filip, a zabrinuti fanovi su konstantno tražili objašnjenje.

Tokom njihove veze, ali i nakon veridbe, mnogi su bili skeptični po pitanju njihove ljubavi, a čini se da njihov odnos sada na klimavim nogama. Šta je u pitanju - možemo samo da pretpostavimo, dok se neko od njih dvoje ne oglasi na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
Igor

07.12.2023 17:47

Paula sa malo zanela. Nije sve u izgledu, a onda samo to ima.

Dusan

07.12.2023 17:54

Valjda se Filip vrati koliko toliko u normalnost, upropastio se ovom autisticnom. Ne izlazi, ne druzi se, ne radi vise na Red-u sa ljudima nego nesto sam. Uzas. Da ne pominjem da pokusava da ga pretvori u Frana.

Milica

07.12.2023 18:16

Vrv joj tata naredio da nadje nekog sa parama.

Nikoleta

07.12.2023 19:14

Eno je vec u Zagrebu. Bile joj mama i teta u Beogradu u poseti nekoliko dana dok Filip sljaka u Becu ove nedelje i verovatno joj rekle da se vrati kuci.