BIZARNO! SAMO ZA LJUBITELJE - U Japanu na automatu možete kupiti korišćene ŽENSKE GAĆE! Evo po kojoj ceni

Autor:

Svet

07.12.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putujući po svetu, moguće je naići na različite neobičnosti, ali nedavni boravak poznatog putopisca Roberta Dacešina u Japanu otkrio je jednu od najčudnijih atrakcija - automat koji nudi korišćene ženske gaćice.

BIZARNO! SAMO ZA LJUBITELJE - U Japanu na automatu možete kupiti korišćene ŽENSKE GAĆE! Evo po kojoj ceni

Foto: Printscreen Instagram robert_dacesin •

"Iako sam u Japanu video dosta toga bizarnog, ovo je nešto možda najčudnije do sada. Što je najgore, mislim da se zaista radi o prljavim gaćama", napisao je Dacešin uz prateći video.

 

Automat nudi širok spektar opcija, a Dacešin je otkrio da korišćene i prljave gaće koštaju sedam evra. Dodatno, posetioci mogu birati i gaće sa menstrualnom krvlju, što je dodatni kontroverzni element ove neobične ponude.

 

Dacešin i njegove kolege nisu odolele znatiželji te su kupile jedan par ovakvih gaća kako bi se lično uverili u autentičnost ove neobične ponude. Njihovo iskustvo potvrdilo je da se zaista radi o prljavom ženskom vešu.

Ovaj neobičan automat izazvao je različite reakcije, kako među lokalnim stanovništvom, tako i među stranim posetiocima. Dok jedni smatraju da je reč o bizaranom obliku biznisa i turističke atrakcije, drugi su izražavali zgražanje nad ovakvom vrstom ponude.

Japan, poznat po svojoj jedinstvenoj kulturi i tradiciji, sada je postao domaćin i jednoj od najbizarnijih turističkih atrakcija koja ostavlja mnoge zbunjene i iznenađene.

Inače, fetiš za prljave ženske gaće pripada širem spektru seksualnih interesovanja i često se naziva "used underwear fetish" ili "panty fetish". Ovaj fetiš uključuje seksualno uzbuđenje ili zadovoljstvo koje osoba doživljava kada se bavi ili fantazira o nošenju, mirisu ili gledanju prljavih ženskih gaćica.

Za neke ljude, ova vrsta fetiša može biti povezana s mirisom, teksturama, intimnim asocijacijama ili igrom moći. Važno je napomenuti da se fetiši razlikuju od osobe do osobe, i ono što jednu osobu uzbuđuje može biti potpuno različito od onoga što uzbuđuje drugu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading