JUTRO POSLE! MATEO PROZVAO PARTIZAN: Crno- beli NISU BILI NA NIVOU! Musa je mogao do 50 poena!

Autor:

Sport

22.12.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve reči trenera "kraljevića".

JUTRO POSLE! MATEO PROZVAO PARTIZAN: Crno- beli NISU BILI NA NIVOU! Musa je mogao do 50 poena!

Foto: Starsport

Ćus Mateo, trener Real Madrida

Košarkaši Real Madrida savladali su Partizan u Madridu rezultatom 91:75 u okviru 16. kola Evrolige.

Od samog starta nametnuli su izabranici Ćusa Matea svoj ritam i stavili do znanja crno-belima da ovo neće biti utakmica gde će tražiti brejk.

Maksimalno ozbiljno pristupili su "kraljevići", izabranici Željka Obradovića bili su previše mekani, a iskusna ekipa kakav je Real Madrid znala je da kazni sve propuste.

Španski stručnjak nije krio zadovoljstvo nakon meča, a dotakao se i heroja svoje ekipe Džanana Muse.

Republika

Foto: star sport

Džana Musa

 

- Da sam ostavio Džanana Musu na parketu, mogao je da ubaci 50 poena. Međutim, on zna da mi želimo da pobeđujemo zajedno i da možda treba da bude pripremljen za ono što dolazi. Svaki od naših igrača se odrekao dela svoje briljantnosti, kako bi čitav tim mogao da zasija - rekao je Mateo.

Istakao je značaj tima.

- Ovo je timska pobeda. Partizan je dobra ekipa i ima šansu za plej-of, verovatno i za fajnal for. U pitanju je tim koji zna da koristi svoje prednosti na najbolji način. Popunjeni su na svim pozicijama, pogađaju za dva, za tri, a došli su u Madrid posle pet pobeda zaredom. Igrali smo organizovano u odbrani i koncentrisano u napadu - rekao je španski trener.

Jedna od ključnih stvari bilo je zaustavljanje Kevina Pantera.

- Panter nije bio na svom nivou. Kada igra kako ume, ne možete da ga čuvate. Videli ste to i prošle sezone. Serhio Ljulj je na njemu igrao dobru odbranu, svi su na njega obraćali pažnju. Timska odbrana nam pomaže da budemo bolji - zaključio je Mateo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading