MATEO ĆUS ISHVALIO PARTIZAN! Pravljeni su za Fajnal for! Evo kako su igrači Reala ZAUSTAVILI Pantera!

Autor:

Sport

21.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Reala Ćus Mateo rekao je posle pobede nad Partizanom (91:75) da su crno-beli dobra ekipa i da imaju šansu za plej-of, a verovatno i za Fajnal for.

MATEO ĆUS ISHVALIO PARTIZAN! Pravljeni su za Fajnal for! Evo kako su igrači Reala ZAUSTAVILI Pantera!

Foto: Starsport

Ćus Mateo

Partizan je seriju pobeda u Evroligi prekinuo na gostovanju madridskom Realu, aktuelnom vladaru elitnog takmičenja.

- Igrali dobro protiv odličnog tima, u budućnosti ćemo sigurno igrati još utakmica protiv njih. Večeras je bilo ovako. Važno je za nas što smo ostali koncentrisani. Uživamo večeras, a sutra mislimo na narednu utakmicu u rasporedu - rekao je Mateo na konferenciji za medije posle utakmice.

Potom je analizirao igru svojih izabranika:

- Bio je to naš kompletan meč od početka, vrlo fokusirano smo igrali. Znali smo šta su naše prednosti. Odigrali smo pametno i malo po malo uvećavali prednost. Ovo je timska pobeda - dodao je španski stručnjak.

Foto: Starsport

Ćus Mateo

On je posebno pohvalio Partizan.

- Oni su dobra ekipa i imaju šansu za plej-of, a verovatno i za Fajnal for. To je tim koji zna da koristi svoje prednosti na najbolji način. Popunjeni su na svim pozicijama, pogađaju za dva, za tri, a došli su ovde posle pet pobeda u nizu.

Usledila su pitnaja novinara. Jedno se odnosilo na plan koji je imao kada je reč o odbrani na kapitenu crno-belih Kevinu Panteru.

- Pa, plan je bio da ga luvaju jedan ili dvojica odbrambenih igrača. Kevin Pante rnije bio na svom nivou. Kada igra onako kako zna, ne možete da ga čuvate Videli se to prošle godine. Danas je Serhio na njemu igrao dobru odbranu, a svi su na njega braćali pažnju. Timska odbrana nam pomaže da budemo bolji - istakao je Mateo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading