ŽOC ZAGRMEO ZBOG DEBAKLA U MADRIDU! "Zgrožen sam"! Trenera Partizana posebno iznerviralo OVO pitanje!

Autor:

Sport

21.12.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli deklasirani u Vizink centru.

ŽOC ZAGRMEO ZBOG DEBAKLA U MADRIDU! "Zgrožen sam"! Trenera Partizana posebno iznerviralo OVO pitanje!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz na gostovanju evropskom prvaku Real Madridu u 16. kolu Evrolige, a pred medije je posle meča izašao trener crno-belih Željko Obradović.

Najtrofejniji evropski stručnjak se najpre osvrnuo na samu utakmicu:

- Verujem da smo odigrali veoma loštu utakmicu tokom celog meča, dodavali smo loptu pravo u ruke, bez energije u odbrani, nismo razmišljali dovoljno u napadu i nismo tražili prave pozicije za napad. Real je odličan tim i zasluži je pobedu - počeo je Obradović.

Foto: twitter.com/KK Partizan

 

Po ko zna koji put je kritikovao svoje izabranike.

- Nije ovo poraz, ovo ne može da se objasni, naša odbrana bila je previše "mlaka". Oni su pobedili ovaj meč u svakom segmentu igre.

Potom ga je jedan španski novinar pitao o emocijama na terenu i o tome da li je prošlosezonska tuča i sve što se dogodilo u Madridu imalo uticaj pre meča.

- To možda vi gledate, iz čega da se vraćamo? O čemu pričate, igrali smo kao protiv svakog drugog tima. To što igramo protiv Reala, to je to. Nema nikakvog revanša i osvete. Zgrožen sam kada neko priča o tome i kada to izgovara. Zgrožen sam - zaključio je Obradović i posle toga je napustio konferenciju, jer nije bilo više pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading