VEČITI PROTIV HRVATA NASTAVLJAJU TRKU NA JADRANU! Poznato ko sudi Zvezdi Meridianbet, a ko Partizanu!

Autor:

Sport

23.12.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AdmiralBet ABA liga odredila arbitre za mečeve 13. kola regionalnog takmičenja.

VEČITI PROTIV HRVATA NASTAVLJAJU TRKU NA JADRANU! Poznato ko sudi Zvezdi Meridianbet, a ko Partizanu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana u nedelju nastavljaju sa trkom za "pol poziciji" AdmiralBet ABA ligi.

Najtrofejniji srpski klubovi će pred sobom imati protivnike iz Hrvatske, sa razlikom da izabranici Željka Obradovića gostuju Zadru u dvorani "Krešimir Ćosić", dok četa Janisa Sferopulosa u Železniku dočekuje Split.

Čelnici regionalnog takmičenja su dan ranije objavili i arbitre za utakmice, koje su na programu u nedelju. Branilac titule Partizan prvi izlazi na parket, pošto 17.00 časova igraju protiv Zadrana.

Republika

Foto: Starsport

Saša Pukl

Na čelu sudijske trojke u toj utakmici naći će se iskusni Saša Pukl iz Slovenije, kojem će društvo praviti još jedan arbitar iz ove zemlje Milan Nedović zajedno sa Draganom Porobićem iz Bosne i Hercegovine.

Nasuprot klubu iz Humske, Crvena zvezda Meridianbet biće domaćin Splićanima u hali FMP Železnika, zbog zauzetosti nekadašnjeg Pionira i Štark arene.

Ovaj duel će suditi trojica arbitara iz Srbije. Na čelu će se naći Uroš Nikolić, a pomagaće mu Marko Juras i Vladimir Tomić. Utakmica se igra sa početkom od 19.00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading