PEVAČICA IZGUBILA BITKU SA RAKOM: Neobićna sudbina pratila ju je kroz život, a POGREŠNO SKRETANJE je sve promenilo!

Autor:

Zabava

23.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica i tekstopisac izgubila bitku sa opakom bolešću!

PEVAČICA IZGUBILA BITKU SA RAKOM: Neobićna sudbina pratila ju je kroz život, a POGREŠNO SKRETANJE je sve promenilo!

Foto: Pixabay

Sveća

Sandra Hurvic, pevačica i tekstopisac poznatija kao Esra Moho, preminula je 11. decembra u svom domu u Nešvilu. Ona je imala 75 godina, bolovala je od raka. Važila je za jednu od najneobičnijih pevačica.

Sebe je opisivala kao dete cveća. Iako je imala dugu i plodnu karijeru, nikada nije našla put do slave. Nastupala je sa Frenkom Zapom, Džerijem Garsijom...

Zanimljiva situacija joj se dogodila pred prvi festival "Vudstok". Naime, trebalo je da nastupi na njemu, ali je njen vožač pogrešno skrenuo.

Republika

Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Esra Moho

- Došli smo taman toliko da vidimo poslednji stih poslednje pesme poslednjeg čina prve večeri, a onda je bina utonula u mrak pre nego što smo stigli do nje sa parkinga - prisetila se ona u jednom intervjuu, prenosi "Kurir".

Tokom godina snimila je više od deset albuma. Tokom 1970-ih, ona je doprinela pesmama "Sufferin’ Till Suffrage" and "Interjections!" za animirane kratke filmove Schoolhouse Rocka, vikend jutarnjeg programa. Ironično, njeni najveći uspesi su bili tuđi. Sindi Loper je 1987. obradila pesmu "Change of Heart" i popela se na 3. mesto Bilbordove Hot 100. Dve godine kasnije, Tina Tarner je objavila obradu njene pesme "Stronger Than the Wind".

sra je nastupila u otkačenoj emisiji Čaka Barisa "The Gong Show", izvodeći svoju pesmu "Appointment With a Dream". Uspela je da izbegne famozni "gong", a sudije su je zapravo volele. Kako je navodi, njen drugi album "Primordial Lover" je doživeo pohvale od kritike i bio odlično prihvaćen, piše "Deadline".

Poslednji album "The One and Only" je objavila 2019. Bila je udata za producenta i umetnika Frejzera Mohoka (Beri Fridman) koji je preminuo 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading