OPSADNO STANJE U SLOVAČKOJ! Muškarac (64) hitno pozvao policiju i rekao stravične reči: ''Ponoviću...!''

Autor:

Svet

24.12.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji muškarac, čiji identitet nije saopšten, juče je uputio poziv policiji i naveo ''da će ponoviti masakr koji se dogodio u Pragu.''

OPSADNO STANJE U SLOVAČKOJ! Muškarac (64) hitno pozvao policiju i rekao stravične reči: ''Ponoviću...!''

Foto: shutterstock

Slovačka policija je brzom akcijom uhapsila 64-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je uputio ozbiljne pretnje, najavljujući "ponovljivanje pokolja iz Praga".

Neimenovani stariji muškarac aktivirao je hitan poziv policiji, izazivajući brzu reakciju snaga reda koje su ekspresno pokrenule potragu za njim. Osumnjičeni je lociran i priveden u mestu Žilina.

Prema informacijama policije, protiv muškarca je podneta krivična prijava zbog uznemiravanja javnosti i upućivanja ozbiljnih pretnji. Njegove reči, koje su upućene putem poziva, stvorile su ozbiljnu zabrinutost, posebno u svetlu nedavnog stravičnog masovnog ubistva koji se dogodio na Filozofskom fakultetu u Pragu.

Podsećamo da je David K. u četvrtak izvršio napad u Pragu, ubivši 14 ljudi i ranivši najmanje 20 osoba pre nego što je izvršio samoubistvo tokom policijske intervencije.

Ova tragedija duboko je potresla češko društvo i izazvala alarmantnu reakciju u regionu, stvarajući ozbiljnu potrebu za brzim odgovorom i preventivnim merama.

Slovačke vlasti sada intenzivno rade na istrazi ovog slučaja, pridavajući mu poseban značaj s obzirom na ozbiljnost pretnji i osetljivost situacije nakon praške tragedije. Građani se pozivaju na oprez, a policija obećava punu transparentnost u vezi sa sprovođenjem istrage i daljim koracima u rešavanju ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading