VUČIĆ ARGUMENTOVANO OBELODANIO PRLJAVU IGRU OPOZICIJE! Predsednik tokom obraćanja RASKRINKAO sagu o "fantomskim biračima"

Autor: D.B.

Vesti

24.12.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je predsednik naveo, prvi put u istoriji Srbije, desilo se da izbori proteknu bez fizičkih obračuna.

VUČIĆ ARGUMENTOVANO OBELODANIO PRLJAVU IGRU OPOZICIJE! Predsednik tokom obraćanja RASKRINKAO sagu o "fantomskim biračima"

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, tokom obraćanja naciji, govorio o izborima, kao i opoziciji koja nakon održavanja istih, nastavlja da propagira nasilje i politiku bez ideja. 

Kako je predsednik naveo, prvi put u istoriji Srbije, desilo se da izbori proteknu bez fizičkih obračuna. 

- Izbori su protekli mirno, bili su najmirniji u novijoj istoriji Srbije. Veoma sam ponosan na tu činjenicu. Bila su dva manja incidenta - tokom kampanje nije bio nijedan incident. Postojao je manji fizički incident gde je jedan od direktora iz javnog sektora napao damu koja je radila kampanju od vrata do vrata i jedan lažni incident u Pirotu - kazao je Vučić. 

- Sećam se što je RIK uputio MUP-u zahtev. U RIK je doneto 500 pozvia za glasanje za koje se tvrdilo da su fantomski birači. RIK je juče uputio zahtev MUP da provere sve to što je dostavljeno, svakog čoveka poimence. Tamo je bilo 496 poziva, iako su oni nebitna stvar i ne znače ništa. MUP je pregledao sve pozive, od 496 poziva svi su postojeći ljudi, koji su upisani u birački spisak. Od tih 496, 487 je mnogo ranije bilo upisano na istom biračkom mestu, najmanje četiri godine ranije. Svega devetoro je upisano 2022. godine, ali šestoro od njih su menjali prebivalište unutar Beorgada - kazao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Nikola

24.12.2023 12:07

Opozicija ne vidi koliko je jadna njena priča o fantomskim biračima, i da to vide i sami građani Srbije

Esej

24.12.2023 12:08

Samo dosoljavaj rane drugosrsbijanske Vučiću. Neka polude zbog novog poraza.

Nikolina

24.12.2023 12:09

Opozicija pada sve niže u očima naroda.

Mitarpavlovic

24.12.2023 12:10

Laži koje iznosi opozicija na račun ljudi iz Republike Srpske jesu za svaku osudu.