VUČIČ O NAVODNOM PREBACIVANJU GLASAČA NA IZBORIMA: Kada ste u politici očajni, sagledajte svoje greške!

Autor:

Vesti

21.12.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je istakao da će država nastaviti da radi za narod, gradi vijadukte, povećava plate i penzije.

VUČIČ O NAVODNOM PREBACIVANJU GLASAČA NA IZBORIMA: Kada ste u politici očajni, sagledajte svoje greške!

Foto: ST/Dragan Kadić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, je tokom obraćanja medijima posle obilaska radova na izgradnji vijadukta kod Vrabasa pričao i raznim malverzacijama koje su se pojavile u javnosti a tiču se biračkih spiskova i navodnog prebacivanja glasača.

- Suština je rezultat na republičkom nivou, da dobijete 47 posto glasova na izborima. Jedinstveni birački spisak postoji od kada smo mi na vlasti, u koji je svako mogao da ima uvid. Sada možete da imate samo jednog čoveka ne jednom mestu. Ja sam vam rekao tri dana pred izbore da SNS pobeđuje u Beogradu, mi imamo sve zapisnike, oni ni pola zapisnika nemaju, iako su imali kontrolore na svim mestima. Kada ste u politici očajni, sagledajte svoje greške. Država će nastaviti da radi za narod, gradi vijadukte, povećava plate i penzije - kazao je Vučić.

 

Podsetimo,Vijadukt u Vrbasu se nalazi na delu treće deonice međunarodne brze pruge od Beograda do Budimpešte.

Reč je o najvećem i najsloženijem građevinskom objektu, pošto će na 108 kilometara brze pruge između Novog Sada i Subotice ukupno biti izgrađeno 58 objekata.

Foto: PINk

 

 

Ukupne je dužine oko 1.417 metara i biće dvokolosečan, sa razmakom koloseka od četiri i po metra.

Svi stubovi novog železničkog vijadukta u Vrbasu su armiranobetonski, dok se čeličnim konstrukcijama premošćava ukupno osam raspona, svaki dužine 48,7 metara.

Radovi na izgradnji novog vijadukta u Vrbasu počeli su 1. jula 2022. godine i  obuhvataju pripremne i zemljane radove, izradu fundamenata i stubova, izradu jarmova i pomoćnih konstrukcija, ali i montažu čelične konstrukcije preko jarmova, betoniranje kolovozne ploče,  rušenje pomoćnih konstrukcija i uklanjanje rečnih jarmova, završetak zemljanih radova i radova na izradi stuba, kao i ugradnju  dilatacionih spojnica, hidroizolaciju, zaštitu od korozije i ispitivanje vijadukta probnim opterećenjem.

Na izgradnji mosta u prvoj polovini decembra ove godine u toku su bili radovi na armiranju i betoniranju donje i gornje ploče, zatim armiranje revizionih staza, zavarivanje i montaža elemenata mostovske rešetke, kao i hidroizolacioni radovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (79)

Loading
Danka

21.12.2023 12:33

Predsednik Vučić pokazuje liderstvo i posvećenost razvoju Srbije.

Andja

21.12.2023 12:34

Država pod Vučićevim vođstvom ostvaruje značajan rezultat od 47% glasova na izborima.

Miksi

21.12.2023 12:34

Izjava o jedinstvenom biračkom spisku odražava transparentnost izbornog procesa.

Maraja

21.12.2023 12:47

@Miksi - Nedostatak konkretnih argumenata o malverzacijama ukazuje na političku nemoć opozicije.