PRVO IZVINI, A POSLE ŽESTOKI NAPADI! Vidojkovićeva prljava igra: Vučićevog dvojnika optužio da se prodao za pare ili da bi sačuvao živu glavu! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.12.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Vidojković, kontroverzni kolumnista tajkunskog lista "Danas" i pisac, menja mišljenje "kako dune vetar", a to najbolje pokazuju nedavni primeri sa imitatorom predsednika Aleksandra Vučića.

PRVO IZVINI, A POSLE ŽESTOKI NAPADI! Vidojkovićeva prljava igra: Vučićevog dvojnika optužio da se prodao za pare ili da bi sačuvao živu glavu! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show, ATA Images, Tanjug/Nenad Mihajlović

Vidojković je početkom decembra objavio kolumnu u Danasu u kojoj se izvinjavao Daliboru Goluboviću Čodi, a samo desetak dana kasnije počeo je i žustre napade na njega.

"Žao mi je..."

Nažalost, Choda, osim u prvoj epizodi, nije dobro prošao kod naše publike. Poruke koje su nam stizale uglavnom su se svodile na „Previše nam je i pravi, koji će nam sad i ovaj“. Vrativši se u Beograd, pozvao sam ga da mu kažem na šta se gledaoci žale i sugerisao da je jedini lek za to satira. Choda je trebalo svoj talenat da fokusira na (brutalno) ismevanje osobe koju imitira i sve će biti super.

Imajući u vidu koliko puta nas je režim rastrgao, nekad i bez ikakvog povoda, a svestan da Choda nije novinar, profesionalni glumac, te da nema nikakvu zaštitu, istom prilikom sam mu rekao da ćemo prekinuti saradnju ukoliko ocenimo da se se zbog DLZ našao u opasnosti - pisao je Vidojsković i zaključio:

Dva dana kasnije, Vučić na svom TikToku odgovara na Chodinu poruku „dobrodošlice“ na tu mrežu. Iako je kontekst trebalo da bude šaljiv, glavni akter bio je zastrašujuć. Rekao sam Chodi sad će da te zovu, a on je odgovorio ma neće valjda. Nenadu i meni je među prvima javio da su ga zvali u predsedništvo, a mi smo, zaključivši da je đavo odneo šalu, odmah prekinuli saradnju s njim. Više se nismo čuli. Žao nam je ako smo na bilo koji način ugrozili bezbednost Chodi i njegovoj porodici. -

Republika

Foto: Printskrin

Kolumna Marka Vidojkovića

A onda, posle izvinjenja, uključio se u napade i omalovažavanje doskorašnjeg saradnika. 

U tekstu u "Danasu" pod nazivom "Sa protesta opozicije do TV divana sa Vučićem", Vidojković je pogazio sve što je u prethodnoj kolumni poručio.

- Verujem da je posle spota u kome mu poklanja lutkicu i pojavljivanja kod Amidže, sad u potpunosti ostao bez nekadašnje publike, ali, eto, ima novu. Taj gnev koji je navukao na sebe odlaskom kod predsednika sigurno ima veze sa njegovim narednim koracima, koji su ga, nažalost, doveli do pozicije dvostrukog imitatora. Voleo bih da je samo malo sačekao, jer znam da nije bio nimalo ushićen kada mu je stigao prvi poziv. Nemam pojma da li ovo radi za pare ili za slavu ili da sačuva glavu - izjava je Vidojskovića u tom tekstu.

Republika

Foto: Printskrin

Tekst u Danasu

A treba naglasiti da po ko zna koji put dokazuju da je najgori zločin kad si bio s njima, pa više nisi...

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Miki

14.12.2023 11:57

Vidojkovic uvek samo prljavo igra,pravo dno.

Miki

14.12.2023 13:38

@Miki - Prvo se izvinjava pa posle napada,pravi ljigavac,veliko dno.

Gaga

14.12.2023 11:58

Vidojkovic glumi neku zrtvu,a kasnije pokatuje pravo lice. Jadno.

Marko

14.12.2023 11:59

Vidojkovic pravo dno. Jadno od njega.