"BEOGRADSKI IZBORI NAJNEIZVESNIJI, ALI I TU POBEĐUJEMO"! Vučić: Najmanje tri liste POTPUNO IZNENAĐENJE!

Autor:

Vesti

14.12.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će najneizvesniji izbori biti u Beogradu, gde je kako je rekao, došlo do ogromnih i tektonskih promena, ali da njegova izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" vodi i u srpskoj prestonici.

"BEOGRADSKI IZBORI NAJNEIZVESNIJI, ALI I TU POBEĐUJEMO"! Vučić: Najmanje tri liste POTPUNO IZNENAĐENJE!

Foto: Printksirn: K1

- U Beogradu će biti najneizvesnije, gde su oni imali ogromnu prednost, onda smo mi tu uspeli da okrenemo potpuno. E sad, hoćemo li izdržati ili ne, to ćemo da vidimo. Biće važan svaki glas - rekao je Vučić gostujući na TV K1.

Istakao je da njegova lista vrši istraživanja javnog mnjenja svaki dan, i da imaju potpuno pouzdane podatke o predstojećim izborima.

Kako je rekao, agencije ne objavljuju te podatke, jer je njegova lista platila ta istraživanja i on nije dozvolio da budu objavljena.

Što se tiče republičkih izbora, Vučić nije rekao koliko ima njegova lista, ali se pozvao na kladioničarske kvote i pozvao sve one koji misle da Srpska napredna stranka ima manje od 42,8 odsto  na  republičkom nivou, da stave novac na to.

Vučić je rekao da će izborna lista "Srbija protiv nasilja", prema njegovim podacima, imati 22-23 odsto, a da će desničarske liste imati  manje glasova nego što se očekuje.

- Postoji mogućnost iznenađenja za najmanje tri liste koje se kreću između 1,8. i 3,1 odsto. Tako da je pitanje na koju će to stranu da ode i kako će to da izgleda. A koje su to tri liste? I to su radikali, Narodna stranka i Boris Tadić i Radulović - rekao je Vučić.

Dodao je da je pitanje šta će biti sa listom Nestorovića, i to i u gradu i u republici.

Vučić je, takođe, istakao da su izbori u Vojvodini veoma važni, ali da se malo priča o njima.
Komentarišući izborne kampanje, Vučić je rekao da su njegovi protivnici, na njegovu radost, izabrali pogrešnu taktiku. 

- Iako mi je bilo teško lično da to preživim, izabrali su pogrešnu taktiku. Pa ko zna koji put njihova sujeta je bila preča i veća od svega drugog, pa im se taktika zasnivala na mržnji prema meni, i mojoj porodici, i svemu drugom. Bez ikakvih programa i planova - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Ljubica

14.12.2023 10:12

Samo pobeda dolazi u obzir.

Ana

14.12.2023 10:16

Vucic ce odneti ubedljivu pobedu na izborima.

Petkoni983

14.12.2023 10:31

Obrukala se opozicija sa svojim zurkama kao protiv nasilja,pred gradjanima Beograda...

Ana

14.12.2023 10:46

Lista Srbija ne sme da stane ce ubedljivo pobediti na izborima!