Vesić u Valjevu: Glas za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ za dalji napredak Valjeva i cele Srbije

Autor:

Vesti

12.12.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Goran Vesić razgovarao je večeras sa članovima, aktivistima i simpatizerima stranke u Valjevu, konstatujući da je upravo Valjevo među gradovima koji, zahvaljujući brojnim investicijama, može da oseti šta znači napredak, te da je samo glas za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ glas za dalji razvoj i Valjeva i cele zemlje.

Vesić u Valjevu: Glas za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ za dalji napredak Valjeva i cele Srbije

Foto: Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture

- Valjevo je među gradovima u koji je mnogo uloženo i koji može da oseti šta znači kada Srbija napreduje. A, napreduje krupnim koracima, posle mnogo decenija zaostajanja, zbog čega je nemoguće za pet, šest, pa ni 10 godina, nadoknaditi svu tu razliku. Ali, ako nastavimo ovim putem, sigurno da možemo - rekao je Vesić.

Najavio je i nastavak investicija u Valjevu.

- Ne treba da vam govorim koliko je fabrika došlo u Valjevo, tu sada i ima i biće 2.300 radnih mesta, ni da govorim da ćemo nastaviti sa dovođenjem investitora, niti o brzoj saobraćajnici koju je predsednik obećao i koja će sledeće godine biti završena, konačno i koja će omogućiti da i Valjevo bude na mreži brzih saobraćajnica, kao što je nedavno na tu mrežu priključen Šabac, pre nekoliko dana Kruševac, a sledeće godine biće i Kraljevo, Trstenik i Vrnjačka banja, Požarevac, Loznica… sve više gradova biće na mreži autoputeva i brzih saobraćajnica, što znači bolji život za građane - rekao je Vesić.

Naveo je da je potpisan ugovor za izgradnju južne obilaznice oko Valjeva koja će omogućiti izmeštanje teretni saobraćaj iz samog grada.

Dodao je da do kraja sledeće godine počinje gradnja bolnice i da je u planu Hala sportova, koje je predsednik Vučić obećao, a gradiće se i tunel prema Ljuboviji, što će olakšati put prema Drini.

Najavio je i rekonstrukciju puta Valjevo - Kaona – Kosjerić.

Podsetio je da sledi i obnova pruge Beograd – Bar, na deonici od Valjeva do Vrbnice, za brizinu od 120 kilometara, što znači mogućnost za više putovanja.

- Zbog svega toga je važno kako ćemo glasati 17. decembra. To nisu obični izbori, jer biramo da li ćemo nastaviti sa projektima ili ćemo se vratiti u prošlost. Glasamo za i protiv Srbije. I zato moramo da pobedimo, za sve građane, i za one koji ne glasaju za nas, jer samo pobeda liste Aleksandra Vučića garantuje da će svi projekti biti zavšreni - rekao je Vesić.

Dodao je da će država, dok je Vučić njen predsednik, uvek donositi odluke u intersu Srbije.

- Vučić će uvek između svog komoditeta ili interesa stranke, birati - interes Srbije. On nikada neće voditi tuđu, već politiku isključuvo u interesu građana Srbije i zato će u Srbiji biti mira - rekao je Vesić.

Primetio je da bi, sa druge strane, neki Srbiju da vrate u prošlost.

- Neki bi da nas vrate nazad, u prošlost, da ponovo budemo moneta za potkusurivanje samo da bi oni bili na vlasti. Pobeda naše liste je jedina garancija da u Srbiji neće biti, da će zemlja biti stabilna, jer je vreme da se razvijamo - poručio je Vesić.

Zamolio je sve da razumeju da ovi izbori nisu borba koja će stranka biti na vlasti, već, gotovo bukvalno, izbori za i protiv Srbije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Ina

12.12.2023 08:37

17.decembra svi glasamo za bolju Srbiju. Jer Srbija ne sme da stane.

Dare

12.12.2023 10:19

Valjevo je danas daleko bolje i stanovnici ovoga grada to znaju

Vasa

12.12.2023 10:20

Valjevo je uz Vučića i podržava SNS

Desanka

12.12.2023 10:20

Valjevo neće da stane jer će ovaj grad da glasa za Vučića