'ONO ŠTO JE SIGURNO JESTE DA JE SNS POBEDIO' Dr Nestorović o sramnim potezima opozicije nakon izbora: Lansirali su besmislenu tezu da su Srbi iz Bosne odlučili ishod izbora u Beogradu

Autor:

Vesti

22.12.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Nestorović kaže da se opozicija nakon izbora bavi podsticanjem neprijateljstva prema Srbiji.

'ONO ŠTO JE SIGURNO JESTE DA JE SNS POBEDIO' Dr Nestorović o sramnim potezima opozicije nakon izbora: Lansirali su besmislenu tezu da su Srbi iz Bosne odlučili ishod izbora u Beogradu

Foto: ST/B. Jovanović

Prof. dr Branimir Nestorović je danas, govoreći za televiziju K1 naveo da je činjenica da je SNS pobedio na izborima, a da opozicija sa druge strane, nema legitimitet da govori o istim. Kako kaže, da su rezultati bili izjednačeni, situacija bi bila ista. 

Doktor Branimir je potom dodao da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem nije razgovarao:


- Kada je u pitanju odbrana države, nema prostora za dileme. Važno je napomenuti da Vučić i ja čak nismo razgovarali. Sećamo se događaja od 5. oktobra, koji su nas skupo koštali, kako finansijski, tako i politički, tokom ovih 20 godina. Ono što je sigurno jeste da je SNS pobedio. Diskusija o procentualnom udelu glasova je otvorena, a može se raspravljati o tome. Prozapadna opozicija je izgubila izbore, i to ne samo zbog eventualnih nepravilnosti. Možda je SNS nešto nepravedno uzeo, ali su imali dovoljno podrške. Kada izgubiš izbore, nije dovoljno da ih osporavaš tvrdeći da su bili neregularni; možeš se žaliti na neregularnosti, ali ne možeš ih menjati. Opozicija nema legitimitet, jer su izgubili. Da su izbori bili izjednačeni, to bi bila druga priča. Zatim su lansirali besmislenu tezu da su Srbi iz Bosne odlučili ishod izbora u Beogradu. Beograd ima dva miliona stanovnika, od kojih je milion glasača. Prisustvo 20 hiljada glasača iz Bosne ne igra nikakvu odlučujuću ulogu. Ovim se samo podstiče neprijateljstvo prema Srbiji, što prozapadna opozicija kontinuirano radi - dodaje doktor.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading