MILICA KEMEZ DOBILA MAJMUNA OD BORE: Santana šokirao verenicu za rođendan, zauzvrat tražio OVO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

22.12.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka proslavila je svoj 29. rođendan, a Bora je imao samo jednu želju!

MILICA KEMEZ DOBILA MAJMUNA OD BORE: Santana šokirao verenicu za rođendan, zauzvrat tražio OVO! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, shutterstock

Milica Kemez

Bivša zadrugarka i voditeljka Milica Kemez sinoć je proslavila svoj 29. rođendan u jednom poznatom prestoničkom lokalu. Na slavlje je pozvala sestru Mirelu Kemez, bivše prijatelja iz rijalitija i van njega, a poseban poklon na proslavi dobila je od verenika Bore Santane.

Milica je otkrila šta je poželela sebi, kao i zbog čega je Bora odlučio da joj pokloni majmuna za rođendan.

- Sebi ću poželeti zdravlje, psihičko i fizičko i onda mogu sve što poželim, nekada sam imala nekakve želje, ali sada ne. Meni je to uvek u mislima, ali ja sam o tome prestala da pričam, kad se desi, desiće se. Smatram da ću biti najbolja mama na svetu, ali hvata me panika od svega. Bora je pored mene napredovao i mislim da smo zajedno postali mnogo bolji ljudi - rekla je Milica, pa dodala:

- Dobila sam pravog bebu majmuna za rođendan od Bore i poručio mi je da ja njemu sledeće godine poklonim bebu, to je njegova želja. Pripitomiću ga, još uvek se plaši, još uvek ga nisam ni u ruke uzela, nadam se da ćemo se lepo združiti. Mnogo je skupo majmunče, a Bora mi je pored toga stavio još jednu milku u kovertu - dodala je Kemezova za "Telegraf".

Inače, Santana nam je letos na festivalu "Belgrade Music Week" otkrio da li je spreman za bebu.

- Slučajno sam našao ovde, došao da podržim kolege. Idem malo da uživam sa Matorom i ovima, da se lepo provedemo - rekao je Bora.

- Milica je ceo dan radila, odmara, rekoh da izađem sam sa drugarima. Lepo je ovo, skoro nisam video ovako nešto. Inače ne slušam muziku, ali lepo je - rekao je Bora, pa otkrio:

- Nije trudna, bićete obavešteni na vreme. Do venčanja nećemo raditi na tome - dodao je Santana.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Bora Santana i Milcia Kemez

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading