ZA CUNAMIJEV NASTUP NA KARTELU DAVALI I PO 60.000 DINARA: Svi detalji tezge na SPLAVA KOJI JE POTONUO!

Autor:

Zabava

24.12.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cene za Cunamijev nastup kretale su se od 6.000 do 60.000 dinara!

ZA CUNAMIJEV NASTUP NA KARTELU DAVALI I PO 60.000 DINARA: Svi detalji tezge na SPLAVA KOJI JE POTONUO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com/cunamifl0

Sinoć je potonuo poznati splav Kartel, na kom je nastupao bosanski reper Emin Hadžajlić, poznatiji kao Cunami. Prema prvim informacija, splav je krenuo da tone nakon što je izbila tuča između gostiju i obezbeđenja, koja se dogodila na mostiću koji je spajao obalu i splav, a koji je pukao u jednom trenutku.

Republika

Foto: Instagram.com/cunamifl0, Republika.rs

Cunami, splav Kartel sinoć

Nastup je bio davno zakazan, a kako se vidi na jednoj objavi na društvenoj mreži Instagram, publika je za nastup morala da izdvoji od 6.000 do 60.000 dinara. Naime, barski sto za pet osoba Cunamijev nastup koštao je 6.000 dinara, što je najjeftinija opcija. VIP sepera, u koji može da stane 22 osobe, košta je čak 60.000 dinara.

Veliki separe za 14 osoba košta je 30.000 dinara, centralni za 18 osoba 40.000 dinara, dok je cena za mali separe za 8 osoba iznosila 18.000 dinara.

Sam ulazak na splav koštao je 1.800 dinara, a broj karata bio je limitiran na 500, iako je, kako prenosi "Blic", kapacitet navodno do 450 osoba. Još uvek nije poznato koliko se tačno osoba našlo na splavu kad je krenuo da tone.

Jedan od mladića koji se sinoć našao na splavu otkrio je šta se dogodilo.

- Žurka je trebalo da traje do nekih pola dva (...) ali je nekoliko momaka iz obezbeđenja ušlo na splav i krenulo redom da izbacuje ljude, uključujući i mene. Ja sam zamolio da mi kažu razlog, ali samo su mi rekli: "Izađi napolje". Ja sam izašao kulturno. Posle sam pozvao drugare da im kažem da sam izbačen, ali je posle desetak minuta veća grupa ljudi počela da izlazi i da se suprotstavlja obezbeđenju. Tada je krenula tuča. Svi su došli do mosta koji spaja splav i obalu. Most je počeo da puca, a splav da tone i svi koji su trčali sa splava upadali su u vodu. Nisu znali da je most pao i onda su pali u vodu. Jedni druge su spasavali - ispričao je mladić za "Blic".

Sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije evakuisao je 114 osoba, a rečna policija izvukla 30. Ekipe Hitne pomoći zbrinule su oko 30 mladih osoba, koji su plivali u hladnoj vodi i doživeli veliki stres.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Splav Kartel sada

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading