PROIGRAO ČIM JE OTIŠAO IZ ZVEZDE MERIDIANBET: Nejpir IZDOMINIRAO na debiju za Armani!

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac pokazao klasu odmah po povratku u Milano.

PROIGRAO ČIM JE OTIŠAO IZ ZVEZDE MERIDIANBET: Nejpir IZDOMINIRAO na debiju za Armani!

Foto: Starsport

Američki košarkaš Šabaz Nejpir imao je povratnički debi u ekipi Armanija i odmah je pokazao klasu.

On je u pobedi svog tima nad Kremonom (74:51) postigao 16 poena, za 24 minuta na parketu. Takođe, imao je i po jedan skok i asistenciju, kao i tri ukradene lopte, a ukupan indeks korisnosti mu je bio 13.

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet je tokom ovog meča pokazao mnogo veću želju za igrom i glad za pobedom, nego tokom svih prethodnih meseci na Malom Kalemegdanu.

To je nešto što mu delije svakako neće oprostiti, ali zbog sramne odluke Italijana neće imati ni mogućnost da pokažu Nejpiru šta misle o njegovoj epizodi u crveno-belom dresu.

Podsetimo, Šabaz Nejpir je ove sezone za Zvezdu Meridianbet u Evroligi odigrao 12 mečeva, na kojima je prosečno beležio 9,8 poena, 1,7 skokova i 2,3 asistencije po utakmici, što je daleko ispod njegovog prošlosezonskog proseka, kada je dominirao u dresu "manekena" iz Milana.

Što se AdmiralBet ABA lige tiče, Nejpir je tu na devet utakmica postizao 10,9 poena u proseku, uz 4,4 asistencije i 1,8 uhvaćenih lopti po meču.

Republika

Foto: Starsport

Šabaz Nejpir u dresu Crvene zvezde Meridianbet

Pre nego što je letos iz Armanija stigao u Crvenu zvezdu Meridianbet, Šabaz Nejpir je igrao za Zenit, u koji je stigao iz NBA lige, gde je nastupao za Vašington Vizardse, Minesota Timbervulvse, Bruklin Netse, Portland Trejlblejzerse, Orlando Medžik i Majami Hit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Šahbaz

26.12.2023 10:42

ubacio 15 protiv osrednje ekipe i to pola kada je vec bilo gotovo, lik glumi zvezdu, ne trudi se i daje lošu energiju ostatku tima. Jedna kontra je bila Armanija na ovoj utakmici ,4 igrača istrčala i daju koš a Napier ostao ispod svog koša. To je tako i tek će videti koga su vratili...