JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA RADINAČKOJ PETLJI: Vozač "Pežoa" prešao u suprotnu traku i poginuo!

Autor:

Hronika

25.12.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je zadržan na odeljenju intenzivne nege, gde je od zadobijenih povreda preminuo.

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA RADINAČKOJ PETLJI: Vozač "Pežoa" prešao u suprotnu traku i poginuo!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

U subotu, 24. decembra dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice preminulo, prenosi Kurir.

Oko dva kilometara od raskrsnice „Radinacka petija“ dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno teretno vozilo marke „Peugeot“, kojim je upravijao N. M (56) iz Sremske Mitrovice, a koji je u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio teške telesne povrede opasne po život.

On je zadržan na odeljenju intenzivne nege, gde je od zadobijenih povreda preminuo.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada se N. M, koji je upravljao teretnim vozilom, kretao prema Sremskoj Mitrovici. U jednom delu puta izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao na saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila.

Da podsetimo, u petak popodne došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je automobil u kom je bila tročlana porodica iz Tivta sletela s puta u kanjon Ibra. Poginula je trudnica, Milena F., dok su njen suprug N.F. (32) i trogodišnji sin spaseni zahvaljujući brzoj intervenciji policije, vatrogasaca i građana.

Komandir Vatrogasno-spasilačke jedinice u Tutinu, Sahudin Pramenković, opisao je akciju spasavanja ove porodice.

- Od kad sam čuo glas i plač tog deteta, ne mogu da spavam! Dali smo sve od sebe da spasemo mališana i njegovog oca, a uz pomoć policije i hrabrih građana smo to i uspeli. Nažalost, majku nismo mogli da spasemo, ona je preminula na mestu - počeo je za Kurir priču komandir. Dobro poznajem taj teren i sa četiri vozila smo otišli, zajedno sa kolegama iz policije. Kad smo stigli scene su bile zaista teške, taj kanjon je dubok oko 200 metara i nepristupačan je - kaže Pramenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading