BIO JE LJUDSKA GROMADA, NEOPISIVO GA ŽALIM: Kolege se opraštaju od zatvorskog čuvara

Autor:

Hronika

17.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijat Lisac je ispričao za Republiku da su drugari nastradali na putu ka Kopaoniku na poslednji dan Irfanovog odmora.

BIO JE LJUDSKA GROMADA, NEOPISIVO GA ŽALIM: Kolege se opraštaju od zatvorskog čuvara

Foto: Društvene mreže

Za Irfanom Crnovršaninom(27) i njegovim drugom Ensarom Harovićem (27) nastradalim jutros u Raškoj pre zore u prevrtanju automobila niz strminu nakon sudara sa drugim kolima, danas plaču Novi Pazar i okolina. 

Foto: DRUSTVENE MREZE

Nastradali u udesu Ensar Harović i Irfan Crnovršanin

Osim njihovih porodica, poginule mladiće strašno žale prijatelji, kolege i komšije. 

Irfan je bio zaposlen u Okružnom zatvoru u Novom Pazaru, a njegov kolega Mijat Lisac kaže da je užasno podneo vest o tragediji koja je bespovratno odnela Irfanov život. 

- Irfan je radio kao zatvorski čuvar. Bio je na odmoru, sutra je trebalo da počne da radi. O njemu mogu da kažem samo najlepše reči, jer je to bio momak ljudska gromada, dobar, vredan, častan i pošten. Na poslu je bio dobar radnik i čovek kojeg su krasile sve ljudske vrline - rekao je Mijat. 

On žali i što poginuli mladić nije bio oženjen i što nije ostavio potomstvo, a kaže da je umesto u provod otišao u smrt. 

- Neopisivo ga žalim. Išao je sa drugom, kojeg ja nisam poznavao. Bili su pošli ka Kopaoniku - kaže Mijat. 

U sudaru dva vozila, "kedija" kojim je upravljao Irfan, a na mestu suvozača sedeo Ensar, i "BMW" povređeni su Z.H. i A.Dž. Okolnosti nesreće u mestu Kaznovići, blizu Rudnice, jutros oko 02:45 sati se i dalje utvrđuju. 

Dežurni hirurg Opšte bolnice, Enes Zogić, izjavio je jutros za medije da su povređeni u stabilnom stanju i da su u udesu zadobili , jedan prelom ramena, a drugi prelom potkolenice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading