"MALO BRŽA VOŽNJA I NEMA VAS VIŠE": Potresne poruke porodicama stradalih Pazaraca - sugrađani se opraštaju od mladića

Autor: T.V.

Hronika

17.12.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama policijske uprave, sudar dva vozila, "Cady" i BMW, bio je toliko jak da su oba vozila sletela sa puta.

"MALO BRŽA VOŽNJA I NEMA VAS VIŠE": Potresne poruke porodicama stradalih Pazaraca - sugrađani se opraštaju od mladića

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Vladimir Šporčić

U ranim jutarnjim časovima, na putu između Raške i Kosovske Mitrovice, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su stradala dva muškarca iz Novog Pazara.

Nesreća se dogodila u mestu Kaznovići, blizu Rudnice, jutros oko 02:45 sati.

- Do nesreće je došlo nakon direktnog sudara dva vozila malog kombija kedija i BMW u kom su bili mladići iz Novog Pazara, tačnije u kediju su bili poginuli, dok su povređeni bili u BMW. Od siline udarca oba vozila su sletela sa puta - navodi Sandžak press.

Prema informacijama policijske uprave, sudar dva vozila, "Cady" i BMW, bio je toliko jak da su oba vozila sletela sa puta. U "Cadyju" su živote izgubili Irfan Crnovršanin (27), vozač, i suvozač Ensar Harović (27), obojica iz Novog Pazara.

- Povređeni su zadobili teške telesne povrede, ali su van životne opasnosti i oni su prevezeni u pazarsku bolnicu. Jedan od njih je pretrpeo prelom ramena, a drugi prelom potkolenice - navodi Sandžak press.

Nakon strašne nesreće na autoputu "Ibrahim Rugova" u Prizrenu, društvene mreže preplavljene su tužnim oproštajima od mladića koji su izgubili živote. U mnogim porukama saučešća ističe se težina gubitka i naglašava se potreba za pažnjom u saobraćaju.

Jedan od komentara ističe kako je tragedija kulminirala brzom vožnjom, naglašavajući rizik takvih postupaka:

- Malo brža vožnja i nema vas više... Saučešće porodicama poginulih, ali čuli smo da su brzo vozili, a potom je vozač kedija izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se zakucao u BMW, a potom su sleteli sa puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading