OVO SU MLADIĆI NASTRADALI U JEZIVOJ NESREĆI KOD RAŠKE! Još dvoje teško povređeno!

Autor:

Hronika

17.12.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

sudar dva vozila bio je toliko jak da su oba vozila sletela sa puta.

OVO SU MLADIĆI NASTRADALI U JEZIVOJ NESREĆI KOD RAŠKE! Još dvoje teško povređeno!

Foto: DRUSTVENE MREZE

Poginuli u nesreći kod Raške

U rano jutro, na putu između Raške i Kosovske Mitrovice, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su stradala dva muškarca iz Novog Pazara, a još dvoje iz istog grada je povređeno.

Nesreća se dogodila u mestu Kaznovići, blizu Rudnice, jutros oko 02:45 sati.

Prema informacijama policijske uprave, sudar dva vozila, "Cady" i BMW, bio je toliko jak da su oba vozila sletela sa puta. U "Cadyju" su živote izgubili Irfan Crnovršanin (27), vozač, i suvozač Ensar Harović (27), obojica iz Novog Pazara.

U BMW-u su bili Z.H. i A.Dž., takođe iz Novog Pazara, koji su pretrpeli teške povrede. Oni su hitno prevezeni u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde su primljeni sa ozbiljnim, ali ne životno ugrožavajućim povredama. Jedan od njih je pretrpeo prelom ramena, a drugi prelom potkolenice, piše Blic.

Dežurni hirurg Opšte bolnice, Enes Zogić, izjavio je za medije da su povređeni u stabilnom stanju. Policija vodi istragu o uzrocima nesreće, a još uvek nema jasnih informacija o tome šta je dovelo do tako tragičnog ishoda.

Noćas je još troje ljudi izgubilo život, a troje je povređeno tokom trke automobila na autoputu "Ibrahim Rugova" u Prizrenu.

Kako je saopštila policija, jedan od vozača je navodno izgubio kontrolu nad automobilom i posledično udario troje povređenih.

Policija je saopštila da su tri osobe preminule na licu mesta, dok su tri povređene osobe hitno prebačene na lečenje.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading