OVOG PSA TRAŽI CELA SRBIJA! Nestao posle teške nesreće kod Kruševca u kojoj je i on najverovatnije povređen! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pas je bio učesnik u saobraćajnoj nesreći u koja se u subotu dogodila na delu puta Kruševac-Aleksandrovca kod mesta Lukavac. Tom prilikom nastradao je muškarac D.P. (55) idok je teške povrede zadobila N.K. (24) koja je bila za volanom automobila "honda" i čiji je pas po svoj prilici i nestao

OVOG PSA TRAŽI CELA SRBIJA! Nestao posle teške nesreće kod Kruševca u kojoj je i on najverovatnije povređen! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/napustenipsiKrusevac

Moj pas je nestao 9. decembra ove godine nakon što je bio deo saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 15h nedaleko od Kruševca, kod mesta Lukavac. Molim sve članove grupe da prošire vest ukoliko vam to ne predstavlja problem i da mi se javite ukoliko negde pronađete psa, napisala je jedna očajna žena i objasnila da je u pitanju pas rase mađarska vižla.

 

 

- Mužjak, 2.5 godine star, odaziva se na ime ARI. Čipovan je i na sebi nosi crni am. Moguće je da je povređen i dezorijentisan.

Inače, pas je bio učesnik u saobraćajnoj nesreći u koja se u subotu dogodila na delu puta Kruševac-Aleksandrovca kod mesta Lukavac. Tom prilikom nastradao je muškarac D.P. (55) idok je teške povrede zadobila N.K. (24) koja je bila za volanom automobila "honda" i čiji je pas po svoj prilici i nestao.

Kako se sumnja, devojka je izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal. Na mestu nesreće je stradao njen ujak.

Do nesreće je došlo kada je pas koji je navodno bio na zadnjem sedištu, skočio u naručje vozaču, što je dovelo do toga da ona izgubi kontrolu nad vozilom i sleti u kanal.

Kako pričaju očevici, oni su auto našli u kanalu, okrenut na bok i to na suvozačevoj strani, gde je sedeo ujak devojke koja je vozila auto.

- On je davao znake života, dok su ljudi pokušavali da ga izvuku, ali nisu uspeli. Dok je stigla hitna pomoć, on je preminuo. Devojka je zadobila povredu noge i nju su jedva izvukli - kaže izbor Blica.

Za nastradalog Dejana pričaju da je bio dobar čovek. Kako kažu, bavio se uređenjem enterijera i bio je uspešan u svom poslu.

- Nije bio oženjen, živeo je sa majkom. Sestričina je bila na slavi kod njih - kaže poznanik nastradalog Dejana.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading