PAS SKOČIO DEVOJCI U KRILO, ONA IZGUBILA KONTROLU! Novi potresni detalji nesreće u Kruševcu!

Autor:

Hronika

11.12.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu popodne, Dejan P. (55) iz Aleksandrovca izgubio je život u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca. Nesreća se dogodila kada je njegova sestričina N.K. izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal.

PAS SKOČIO DEVOJCI U KRILO, ONA IZGUBILA KONTROLU! Novi potresni detalji nesreće u Kruševcu!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je pas bio na zadnjem sedištu i skočio u naručje vozaču, uzrokujući gubitak kontrole nad vozilom i sletanje u kanal, piše Blic.

Kako pričaju očevici, oni su auto našli u kanalu, okrenut na bok i to na suvozačevoj strani, gde je sedeo ujak devojke koja je vozila auto.

- On je davao znake života, dok su ljudi pokušavali da ga izvuku, ali nisu uspeli. Dok je stigla hitna pomoć, on je preminuo. Devojka je zadobila povredu noge i nju su jedva izvukli - kaže izbor Blica.

Za nastradalog Dejana pričaju da je bio dobar čovek. Kako kažu, bavio se uređenjem enterijera i bio je uspešan u svom poslu.

- Nije bio oženjen, živeo je sa majkom. Sestričina je bila na slavi kod njih - kaže poznanik nastradalog Dejana.

 

 

Podsećamo, nesreća se dogodila nedaleko od Kruševca, tačnije u mestu Lukavac, i rezultirala je smrtnim ishodom jedne osobe, dok je druga povređena.

Prema informacijama koje su dostupne, putničko vozilo "Honda" beogradske registracije sletelo je u kanal pored puta i prevrnulo se.

U ovoj tragičnoj nesreći, vozač vozila, muškarac star 55 godina, nažalost, nije preživeo.

Devojka koja je vozila "Hondu" je povređena i dezorijentisana. Prolaznici i drugi vozači na licu mesta su pružili pomoć suvozaču, ali, nažalost, njemu nije bilo spasa.

Hitna pomoć, Vatrogasno-spasilačke jedinice i pripadnici Saobraćajne policije odmah su intervenisali na mestu nesreće.

Bio je krvav i potpuno malaksao. Na žalost, preminuo je vrlo brzo - naveli su za "Novosti" Kruševljani, koji su se zatekli na putu.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading