NAJNOVIJI DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD TEMERINA: Žena ispala iz vozila koje se prevrtalo, nije joj bilo spasa!

Autor:

Hronika

29.11.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja je sedela na mestu suvozača, ispala je iz vozila u nesreći kod Temerina, a tom prilikom je zadobila povrede usled kojih je ubrzo preminula.

NAJNOVIJI DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD TEMERINA: Žena ispala iz vozila koje se prevrtalo, nije joj bilo spasa!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Žena, I.S. (58) iz Novog Sada, poginula je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na putu Temerin-Sirig, kada je automobil marke "jugo" kojim je upravljao B. Ž. (83) steteo sa puta i udario u betonski deo mosta, te se nakon toga isprevrtao.

U ovoj nesreći koja se, kako je objaviljeno, dogodila sinoć oko 20 sati, teške povrede zadobio je vozač dok su dva putnika iz vozila lakše povređena, piše Informer.

- Sumnja se da se nesreća dogodila kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom, te sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je udario u betonski deo mosta usled čega se nekoliko puta prevrnuo - objasnio je izvor upoznat sa slučajem i dodao:

- Usled prevtranja automobila, žena koja je sedela na mestu suvozača, ispala je iz vozila. Sumnja se da je tom prilikom zadobila povrede usled kojih je ubrzo preminula. Njeno telo pronađeno je van vozila. Na zadnjem sedištu "juga" bila su dva putnika i ona su, srećom lakše povređena - rekao je sagovornik. 

Povređeni vozač i putnici prevezeni su u bolnicu dok je policija obavila uviđaj kojim će biti utvrđen uzrok ove saobraćajne nezgode. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading