DAN PRE NESREĆE PROSLAVILI MALIŠANU TREĆI ROĐENDAN: Dečak rano ostao bez majke, a i on u teškom stanju - strašna sudbina potresla celu Srbiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela porodica je veoma potresena, s obzirom na to da su u nesreći povređeni i Milenin sin i suprug, oni su hitno prevezeni u bolnicu.

DAN PRE NESREĆE PROSLAVILI MALIŠANU TREĆI ROĐENDAN: Dečak rano ostao bez majke, a i on u teškom stanju - strašna sudbina potresla celu Srbiju!

Foto: RINA

Celo selo Biljeg kod Merošina, zavijeno je u crno nakon pogibije trudnice Milene F. (32). 

Nesrećna žena sahranjena je danas u 12 časova u niškom selu Biljeg, a mnogobrojna porodica i prijatelji našli su se tu kako bi Milenu ispratili na večni počinak.

Teška sudbina zadesila je ovu porodicu 22. decembra kada je došlo do jezive saobraćajne nesreće nakon što su Milena i njen suprug Nikola kolima sleteli u kanjon kod Ibra.

U automobilu bio je i njihov trogodišnji sin, koji je kako saznajemo, samo dan pre nesreće proslavio treći rođendan.

Cela porodica je veoma potresena, s obzirom na to da su u nesreći teško povređeni i Milenin sin i suprug, oni su hitno prevezeni u bolnicu.

Dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, izjavio je da je dete dovezeno bez svesti i da je zadobilo teške povrede glave, uključujući polomljene kosti lobanje i lica.

Kako smo ranije pisali, na svojom Fejsbuk profilu oglasio se brat nesrećne trudnice, podelio je neutešne reči sa svojim pratiocima i time pokazao da se teško miri sa zlom sudbinom koja ih je zadesila.

- Nismo se ovako dogovorili... Rekli smo da je sledeća godina naša... Neka te anđeli čuvaju na nekom lepšem mestu sestro moja - napisao je brat nesrećne trudnice.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 19.30 kada je porodica iz Crne Gore sletela s puta u kanjon reke Ibar, dubok čak 150 metara. Dečak i njegov otac su povređeni, a oni su hitno prebačeni u bolnice radi pružanja medicinske pomoći.

Dr Ševćet Hajrović je takođe naglasio da je dečak bio u stanju hipotermije zbog dužeg boravka u ledenoj reci. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, dečak je transportovan u Beograd na Neurohirurško odeljenje radi daljeg lečenja. Otac mališana, koji je takođe pretrpeo povrede, trenutno se nalazi u stabilnom stanju i prima negu u Opštoj bolnici Novi Pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading