OVAKO SKAČE SUPRUGA DARKA LAZIĆA: Katarina pokazala skriveni talenat, folkerov komentar izazvao HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga popularnog folkera Darka Lazića ima skriveni talenat!

OVAKO SKAČE SUPRUGA DARKA LAZIĆA: Katarina pokazala skriveni talenat, folkerov komentar izazvao HAOS! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Katarina Lazić, supruga popularnog folkera Darka Lazića, važi za skromnu i povučenu ženu, a malo ko zna za njen skriveni talenat. Naime, Katarina ima izuzetan dar za ples, a na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak, na kom se vidi kako ona igra folklor.

Snimak je nastao u novembru ove godine, a Darko se sve vreme nalazi u publici i bodrio svoju suprugu, što je oduševilo njegove fanove.

- Ala gara skače - komentarisao je Darko u pozadini, što je oduševilo korisnike društvene mreže TikTok.

Inače, pevač je nedavno otkrio da ga supruga ne ostavlja samog i da je uvek kraj njega.

Ma ne pušta me više nigde samog. Šalim se, naravno. Kada joj to njene obaveze dozvoljavaju, putuje sa mnom, a meni je uvek drago kada je pored mene – rekao je za "Dnevni avaz" ovaj popularni pevač.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Katarina i Darko Lazić na venčanju

Popularni folker nedavno je najavio i odlazak u penziju. Kako se pisalo, odlučio je da uloži novac u nekretnine i postao je vlasnik luksuzne vile na Zlatiboru, koja se nalazi pored porodičnog doma njegove majke Branke Lazić. Ovo je tada otkrio Branik dečko Dragan Paunović, a Darko je progovorio o penziji.

- Posle vikenda uspevam da se odmorim ponedeljak, utorak i sreda. A onda u četvrtak sve ispočetka, petak već nastupi... Meni je sve ovo naporno poslednjih 17 godina, još pet, šest godina i dosta je - rekao je Darko nedavno za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading