CRNI NIZ MC STOJANA: Nakon što je POVREĐEN u kafiću, pevač doživeo SAOBRAĆAJNU NEZGODU, osvanule JEZIVE FOTOGRAFIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i reper je povređen pre dva dana u jednom kafiću, a večeras je imao nezgodu dok je vozio kvad!

CRNI NIZ MC STOJANA: Nakon što je POVREĐEN u kafiću, pevač doživeo SAOBRAĆAJNU NEZGODU, osvanule JEZIVE FOTOGRAFIJE! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, instagram.com/mc_stojan

Kao bomba je odjeknula vest da je naš poznati pevač i reper MC Stojan povređen u jednom kafiću u Sopotu. Policija u Mladenovcu je obaveštena o ovom incidentu i sprovodi istraku, kako bi se utvrdile okolnosti povrede. Biće obavljeni razgovori sa MC Stojanom, kao i svim prisutnim svedocima.

Republika

Foto: ATA Images

MC Stojan

- Policija u Mladenovcu je obaveštena o povređivanju. U toku istrage utvrdiće se kako je došlo do toga. Obaviće se razgovor sa Stojkovićem, ali i ljudima koji su bili svedoci - kaže izvor blizak slučaju, prenosi "Telegraf".

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa MC Stojanom, ali nije odgovorio na broj poznat readkciji. Kako mediji prenose, Stojan je odbijao pozive i nakon toga blokirao brojeve novinara, ostavljajući javnost u neizvesnosti.

Ali, to nije sve. MC Stojan se danas oglasio na društvenoj mreži Instagram, te otkrio da je večeras imao nezgodu vozeći kvad. 

Republika

Foto: Instagram.com

MC Stojan imao nezgodu

- Ljudi, polako vozite kvad, da ne biste prošli kao ja, ovoga puta sam imao sreće. Blaga povreda noge, ali junačka - napisao je MC Stojan i okačio fotku kvada na društvenoj mreži Instagram.

- Ne brže od života - dodao je on na gorepomenutoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

MC Stojan pokazao kvad koji je vozio

MC Stojan je potom objavio i snimak kako vozi kvad po mrklom mraku.

Marko Stojković (Čačak, 15. februar 1983), poznatiji pod pseudonimom MC Stojan (Em-Si Stojan), srpski je pevač. Karijeru je počeo 2005. godine, snimivši provokativnu pesmu „Bičuj me Stojane”, izrazito seksualne tematike. Narednih godina Stojan je snimao pesme koje su obilovale vulgarnim rečima (poput „Kuku lele, kuku lele” i „Skini sve sa sebe”), koje su održavale njegovu popularnost i karikaturni lik. Pesme „Seksi” sa Tinom Ivanović, „Ti i ja” sa Janom, „Kakva guza”, „Šta bi” sa Aleksandrom Prijović, „Kraljevi grada” sa Acom Lukasom i druge takođe su bile slušane u zemljama bivše Jugoslavije. Za razliku od prvih njegovih pesama, ove nisu imale vulgarne elemente

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading