POVREĐEN MC STOJAN U KAFIĆU: Policija hitno pokrenula istragu!

Autor: P. R.

Zabava

28.12.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Mladenovcu odmah reagovala!

POVREĐEN MC STOJAN U KAFIĆU: Policija hitno pokrenula istragu!

Foto: ATA Images

U jednom kafiću u Sopotu, popularni pevač MC Stojan je povređen, što je izazvalo pokretanje istrage od strane policije. Kako saznaju domaći mediji, policija u Mladenovcu je obaveštena o ovom incidentu i sprovodi istragu kako bi utvrdila okolnosti povrede. Izvor blizak slučaju je potvrdio da će biti obavljeni razgovori sa Stojanom, kao i sa svedocima koji su bili prisutni u trenutku incidenta.

- Policija u Mladenovcu je obaveštena o povređivanju. U toku istrage utvrdiće se kako je došlo do toga. Obaviće se razgovor sa Stojkovićem, ali i ljudima koji su bili svedoci - kaže izvor blizak slučaju, prenosi Telegraf.

Inače, kako se navodi, povreda noge dogodila se 26. decembra u jutarnjim časovima u ugostiteljskom objektu u Sopotu, ali i dalje nije jasno kako je do nje tačno došlo i šta je prethodilo ovom događaju. Ime ugostiteljskog objekta nije otkriveno, ali je poznato redakciji pomenutog medija.

Republika

Foto: ATA Images

MC Stojan povređen

Povodom ovog incidenta, novinari su pokušali da stupe u kontakt sa MC Stojanom, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta, pevač nije odgovorio na pozive. Dodatno, Stojan je odbijao pozive i nakon toga blokirao brojeve novinara, ostavljajući javnost u neizvesnosti.

Očekuje se da će istraga otkriti više detalja o ovom slučaju, a javnost sa nestrpljenjem očekuje nove informacije o povredi MC Stojana u Sopotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading