MC STOJAN SE PREPOLOVIO: Reper smršao 20 kilograma, lice mu se DEFORMISALO!

Autor:

Zabava

11.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanula slika transformacije!

MC STOJAN SE PREPOLOVIO: Reper smršao 20 kilograma, lice mu se DEFORMISALO!

Foto: ATA Images

Poznati reper MC Stojan poslednjih dana nalazi se ponovo u žiži interesovanja, otkako je bio gost na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu i zajedno sa njom napravio šou za pamćenje, koji publika i dalje deli na društvenim mrežama. 

On je inače jako aktivan an društvenim mrežama i svakog dana nekim sadržajem obraduje svoje brojne pratioce, a danas je podelio slike koje su ostavile sve u šoku. 

Naime, MC Stojan je za osam meseci uspeo da izgubi 20 kilograma. On je podelio fotografiju na kojoj je imao 105 kilograma, a pored nje trenutnu sliku sa svojim 85 kilograma.

- Slika levo 105 kilograma pre osam meseci i slika desno 85 kilograma Kad postoji volja, postoji i način - napisao je reper na svom Instagram profilu uz slike koje je podelio. 

Republika

Foto: Instagram.com

MC Stojan Instgram

Podsećamo, MC Stojan nedavno je nastupao sa Prijom na koncertu u Zagrebu, a njegovo pojavljivanje i izvođenje zajedničke pesme oduševilo je publiku. 

Molim vas, najveći aplauz za mog prijatelja MC Stojana. Evo ovako, ja želim da kažem jednu stvar. Prošlo je 8 godina kako smo snimili ovu pesmu. Tada mnogi nisu verovali u mene, a on me je pozvao da snimimo duet. Hvala mu na tome. Meni je ta pesma mnogo značila. Hvala što si došao večeras kao moj prijatelj, znaš da te volim i poštujem. Ovo je jedan od najvrednijih momaka na estradi - rekla je Prija.

Republika

Foto: Republika.rs

MC Stojan i Aleksandra Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading