OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU DARE BUBAMARE: Nećete verovati koliko završenih razreda ima pevačica!

Autor:

Zabava

11.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je žrtvovala zarad svoje muzičke karijere!

OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU DARE BUBAMARE: Nećete verovati koliko završenih razreda ima pevačica!

Foto: printscreen/RTV Pink

Folk pevačica Dara Bubamara, poznata po svojim kontroverznim izjavama, suočila se sa skandalom kada je govorila o "seljačkim školama". Ova izjava izazvala je brojne reakcije, a Dara se kasnije pravdala, ističući da je bila isprovocirana i da je možda bila pod uticajem alkohola. Međutim, ono što je manje poznato jeste da je Dara, zarad svoje muzičke karijere, žrtvovala svoje školovanje.

Dugo se spekulisalo o obrazovanju Dare Bubamare, često se navodilo da je završila samo osnovnu školu. Međutim, pevačica je otkrila da je vanredno završila Srednju saobraćajnu školu, jer nije mogla da pohađa časove redovno zbog svojih nastupa. Ovo otkriće baca novo svetlo na njen odnos prema obrazovanju i pokazuje koliko je strastveno želela da se posveti muzici.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara

Dara Bubamara je istakla da je toliko volela pevanje, od čega već decenijama živi, da je morala da žrtvuje redovno školovanje. Ova odluka pokazuje koliko je Dara posvećena svojoj karijeri i koliko je verovala u svoj muzički talenat. Njena predanost muzici donela joj je uspeh, ali je istovremeno bila i žrtva njenog formalnog obrazovanja.

Inače, Dara Bubamara je neko ko je jako aktivan na društvenim mrežama, pa svojim objavama redovno privlači pažnju i mami različite komentare, kako pozitivne, tako i negativne. Pevačica se često mađe u epicentru skandala zbog neke svoje obaje, ali nju to preterano ne dotiče, pa nastavlja da bude aktivna istim tempom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading