DARA BUBAMARA ZABORAVILA DA SE OBUČE: Pojavila se u ŠOK izdanju u javnosti, svi su gledali u OVE detalje!

Autor:

Zabava

05.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Dare Bubamare sa njenog nastupa u Nemačkoj preplavio je društvene mreže, a svi u šoku zbog njenog stajlinga

DARA BUBAMARA ZABORAVILA DA SE OBUČE: Pojavila se u ŠOK izdanju u javnosti, svi su gledali u OVE detalje!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Folk pevačica Dara Bubamara radi punom parom, a snimak sa jednog od njenih poslednjih nastupa napravio je opštu pometnju jer niko ne može da veruje u čemu se pevačica pojavila na bini. 

Republika

Foto: printscreen/srbijashowbiz

Dara Bubamara

Naime, Dara kao da je u velikoj brzini stigla na nastup, pa je zaboravila da se obuče. Preko crnog donjeg veša u vidu bodija imala je samo mrežicu od cirkona, što je svima delovalo degutantno s obzirom na njene obline.

Foto: printskrin/srbijashowbiz

 

 Folkerka je tako razgolićena sve vreme skakala po bini, a ljudi iz publike su piljili u njene bujne grudi, koje je jedva uspevala da zadrži u dekolteu, kao i u sapi, koje su se prelivale ispod providne tkanine. 

Foto: printscreen/srbijashowbiz

 

 

Snimak sa ovog Darinog nastupa u Nemačkoj preplavio je društvene mreže, a sudeći po komentarima svi su bili zgroženi njenom golotinjom koja je, kako pišu korisnici društvenih mreža, prešla svaku granicu ukusa.


- "Kako je nije stid da ovako debela navuče ovo na sebe", " Ona ima sina koji ovo gleda, ima li obraza", "Ovaj kostim je za nekoga sa izvajanim telom, a ne za debelu krmaču", "Karli se sad naslađuje, jer ne treba ništa da čini, same se unište" - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading