SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ VEĆ UŽIVA U LUKSUZU: Dobija samo najbolju opremu, za kolica iskeširala 1.200 EVRA!

Autor:

Zabava

28.12.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne krije koliko uživa u majčinstvu!

SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ VEĆ UŽIVA U LUKSUZU: Dobija samo najbolju opremu, za kolica iskeširala 1.200 EVRA!

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Muzička zvezda Marija Šerifović nedavno je dovela svog sina Maria iz Amerike u Beograd, gde sada zajedno provode vreme u luksuznom stanu u popularnom beogradskom naselju - Beogradu na vodi. Stan je posebno opremljen kako bi pružio najbolje uslove za tek rođenu bebu, a Marija je vodila računa o svakom detalju kako bi svom nasledniku obezbedila udobnost i sigurnost.

Jedan od detalja na koje je Marija posebno obratila pažnju jeste odabir nosiljke i kolica za svog sina. Odlučila se za premijum brend iz Velike Britanije čija su kolica posebno praktična jer se mogu rasklapati, ostavljajući samo nosiljku koja je veoma funkcionalna i može se koristiti i u kolima. Ova vrhunska oprema za bebu košta oko 1.200 evra, što je otprilike 141.600 dinara.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović

Iako je Marija Šerifović veoma pažljiva kada je reč o privatnosti svog sina, nedavno je putem društvenih mreža podelila snimak iz njihove šetnje, dajući svojim obožavaocima uvid u deo njihovog svakodnevnog života. Ovaj potez izazvao je veliku pažnju javnosti, koja s nestrpljenjem i interesovanjem prati svaki korak poznate pevačice i njenog sina.

Kroz svaki korak koji preduzima, Marija Šerifović pokazuje da je majčinstvo za nju važna životna uloga, u kojoj pridaje veliki značaj detaljima i brizi o detetu. Njen trud da osigura udobnost i sigurnost za svog sina Maria, kao i pažnja koju pridaje svakom detalju, ističu njen snažan emotivni i majčinski instinkt, što je nešto što mnoge obožavaoce inspiriše i dira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading