TAMARA ĐURIĆ POVADILA SILIONE! Hoće da bude PRIRODNA, evo kako izgleda (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hospitalizovana starleta se oglasila i pokazala svoj novi izgled!

TAMARA ĐURIĆ POVADILA SILIONE! Hoće da bude PRIRODNA, evo kako izgleda (FOTO)

Foto: instagram

Tamara Đurić

Tamara Đurić, poznata starleta, odlučila je da započne Novu 2024. godinu sa novim izgledom - bez silikona u grudima. Nakon što je juče posetila privatnu kliniku, Tamara je uklonila implantante koji su je godinama činili prepoznatljivom. Ova odluka je izazvala veliku pažnju javnosti, a starleta je podelila snimke svog novog izgleda na društvenim mrežama.

Naime, Tamara je otkrila razloge koji su je naveli na ovaj korak.

- Tako je, nemam više silikone u grudima. To mi je demode, ne sviđa mi se da imam silikone. Lepše su mi prirodne grudi, naspram ovako velike zadnjice - izjavila je Đurićeva.

Njen izbor da se vrati prirodnom izgledu izaziva pažnju, a ona tvrdi da je oduševljena novim izgledom.

 

- Odlučila sam da ponovo budem prirodna jer mi se tako više dopada. Verujem da ovo nije samo trenutna faza jer sam zaista oduševljena starim-novim izgledom - istakla je starleta.

Republika

Foto: instagram.com/tamarastar89

Novo izdanje Tamare Đurić

Osim uklanjanja silikona iz grudi, Tamara je takođe odlučila da se reši i klipsi sa kose, čime naglašava svoju želju za prirodnim izgledom. Iako je provela vreme u bolnici, Tamara je napustila kliniku sređena i doterana, po svemu sudeći, spremna da započne novu fazu svog života.

Podsećanja radi, starleta Tamara Đurić nikad nije krila da redovno posećuje hirurge i uvek je otvoreno pričala o estetskim korekcijama i operacijama kojima se podvrgla, koji prelaze trocifreni broj.

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara svojevremeno za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading