PEVAČICA JECA OD BOLOVA ZBOG SMRTI SUPRUGA! Kolege se opraštaju od muzičara, Vuica slomljena: Otišla je moja LJUBAV!

Autor:

Zabava

28.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matija Vuica slomljena nakon smrti supruga Jurice Popovića!

PEVAČICA JECA OD BOLOVA ZBOG SMRTI SUPRUGA! Kolege se opraštaju od muzičara, Vuica slomljena: Otišla je moja LJUBAV!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@24sata, Instagram

Danas je, u 66. godini, preminuo poznati hrvatski muzičar Jurica Popović, a njegova supruga, pevačica i poznata kreatorka Matija Vuica, oglasila se za hrvatske medije. Matije je kroz jecaje progovorila o smrti supruga.

- Otišao je. Otišla je moja ljubav - kroz jecaje je rekla Matija Vuica, supruga Popovića.

Od osnivača kultne grupe Trotakt projekt i Gracia koji je poslednjih decenija plovio solističkim muzičkim vodama, a letos je proslavio 40. godina uspešne muzičke karijere oprostili su se i razni prijatelji za "Jutarnji.hr."

Privatno, Jurica je bio jedan od ljudi koje su svi voleli, od onih za koje je baš svako imao lepu reč.

- On je naprosto bio takav. Tih, naoko povučen, ali vedar i topao čovek. Ja uopšte ne mogu zamisliti kako je sada Matiji - kaže Daniela Trbović, prijateljica Matije Vuice i Jurice Popovića.

- Znala sam da se on u poslednje vreme nije najbolje osećao, da ga je mučila neka temperatura, ali ni u najgorem snu nisam se nadala da će to ovako završiti. Bože dragi, što se to događa? - kaže Tihana Harapin Zalepugin i nastavlja:

- Saša i ja puno smo se družili s Jurom i Matijom, a Saša i on imali su neko svoje tiho razumijevanje. Neka sada nastave tamo gore - poručuje ona.

- Jurica Popović bio je divna, topla osoba. Skroman po prirodi stvarao je sjajnu muziku i žao mi je da u nas nije bio još više prepoznat i priznat. Radio je prekrasne pesme koje su bile i duboke i jednostavne, od kojih je svaka imala neku životnu poruku, pri čemu se Jurica kao autor nikad nije prepustio konzumerizmu, nego je bio istinski umetnik - govori Zdenka Kovačiček, sa kojom je Jurica sarađivao.

Republika

Foto: ATA Images

Toni Cetinski

- Mi smo taj fudbal trenirali kao da se spremamo za Evropsko prvenstvo, Jure je bio onaj glas razuma koji je uvek govorio da malo "stanemo na loptu", da se ne ubijemo i ne povredimo na tim treninzima. Užasno mi je žao što nas je napustio. Iskreno saučešće Matiji - rekao je Toni Cetinski, dok Sanja Doležal ne može da veruje da se to dogodilo:

- Ja ne verujem! Stojim tu na nasipu uz Savu, a misli mi se roje. On je uvek zdravo živeo. Nije pio, nije pušio, meditirao je. A imao i je i taj neki unutarnji mir. Teško mi je da poverujem da ga više nema. Znali smo se četrdeset godina, svi smo mi odrastali zajedno - govori Sanja.

- Osećam se kao da je otišao član moje porodice. Jer mi smo na jedan način i bili porodica. Upoznali smo se kao mladi ljudi, nastavili se družiti u godinama što su prolazile i nedavno smo baš telefonom razgovarali kako moramo popiti kafu, koju, eto, nažalost nismo stigli ispiti - rekao je Boris Novković opraštajući se od svog prijatelja.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Boris Novković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading