ISPLIVALA SLIKA IZ ZATVORA OSUĐENOG GLUMCA: Zbog silovanja mu sledi 30 godina ROBIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Deni Masterson proglašen je krivim za silovanje dve devojke pre dve decenije.

ISPLIVALA SLIKA IZ ZATVORA OSUĐENOG GLUMCA: Zbog silovanja mu sledi 30 godina ROBIJE! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Glumac Deni Masterson, poznat po ulozi Stivena Hajda u popularnoj seriji, proglašen je krivim za silovanje dve devojke pre dve decenije. Nakon izricanja presude, Masterson je prebačen u državni zatvor "Nort Kane" u Kaliforniji, gde je zabeležena prva fotografija glumca u zatvorskom odelu. Na slici se vidi Masterson obučen u narandžasto zatvorsko odelo, sa bradom i brkovima, a njegovo lice deluje smrknuto.

Masterson je optužen da je drogirao tri žene koje je upoznao u sajentološkoj crkvi, čiji je i sam član, i da ih je silovao u periodu između 2001. i 2003. godine u svojoj vili u Los Anđelesu. Ove teške optužbe on je negirao, tvrdeći da je pravosuđe već istraživalo ove navode pre petnaest godina i tada odlučilo da nisu validne.

Od prvog dana sam negirao nečuvene optužbe protiv mene. Pravosuđe je istraživalo ove navode pre petnaset godina i tada odlučilo da nisu validne." izjavio je on za UsWeekly 2017. "Nikada nisam optužen za krivično delo, a kamoli osuđivan. U ovoj zemlji si nevin, sve dok ne dokažu suprotno. Ipak, u trenutnoj atmosferi osuđen si od trenutka kada si optužen - dodao je on tada. 

Republika

Foto: Credit: CA DOC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Deni Masterson slika iz zatvora

Nakon ponovnog suđenja u maju 2022, Masterson je osuđen, a njegova supruga Bižu Filips podnela je zahtev za razvod braka, navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

Masterson je u prošlosti isticao da je nevin dok se ne dokaže suprotno, ali ova presuda donela je kraj njegovoj slobodi. Sajentološka crkva, čiji je član, takođe je bila predmet kontroverzi u vezi sa ovim slučajem.


Nakon dugog sudskog procesa, Deni Masterson sada služi kaznu u zatvoru, dok javnost i dalje prati razvoj događaja vezanih za ovaj slučaj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading