ŠVAJNŠTAJGER NIJE NAJPOZNATIJI SRPSKI ZET: Svima omiljeni BETMEN oženio Srbislavu, a ovako slavi pravoslavni Božić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.12.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni holivudski glumac Kristijan Bejl oženio je kaskaderku sprskog porekla i poštuje naše običaje!

ŠVAJNŠTAJGER NIJE NAJPOZNATIJI SRPSKI ZET: Svima omiljeni BETMEN oženio Srbislavu, a ovako slavi pravoslavni Božić! (VIDEO)

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock

Iako bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, suprug Ane Ivanović, važi za "najpoznatijeg srpskog zeta", mnogi bi rekli da je to slavni holivudski glumac Kristijan Bejl. Naime, Kristijan je 23 godine u braku sa Srbislavom (Sandrom) Sibi Blažić, američkom kaskaderkom srpskog porekla.

Nedavno su hrišćani koji poštuju gregorijanski kalendar proslavili Božić, a Kristijan je u jednom intervjuu ispričao kako zbog supruge slavi dva Božića.

- Imamo dva Božića, jer je moja žena Amerikanka poreklom iz Srbije, pa slavimo Božić i u januaru, jer su oni na drugom kalendaru. Najviše volim da zapalim puding, to je moj omiljeni deo - priznao je Kristijan u jednom intervjuu.

Ko je Srbislava Blažić?

Sibi je rođena 14. aprila 1970. godine u Čikagu i ima i naše državljanstvo. Udala se za Kristijana 2000. godine i u braku su dobili dvoje dece. Poznata je kasakderka i radila je na filmovima kao što su "Džordž u džungli" i "Ford protiv Ferarija", dok je sa svojim suprugom sarađivala na filmu "Uspon mračnog viteza", gde je on glumio Betmena.

Zanimljivo je da Sibi bila lični asistent glumice Vinone Rajder, a tako je i upoznala Bejla, kad je sa glumicom 1994. godine radio na filmu "Male žene". Sibi je ranije bila i šminkerka, kao i model.

Republika

Foto: Shutterstcok

Kristijan Bejl sa suprugom Srbislavom

Kristijan Bejl jer rođen kao Kristijan Čarls Filip Bejl 30. januara 1974. godine u Haverfordvestu, u Velsu. Važi za jednog od najpoznatijih i najcenjenijih britanskih glumaca. 

Još kao dete je pokazao ogroman talenat za glumu, a prvu zapaženu ulogu imao je sa samo 13 godina u filmu "Carstvo sunca". Nizale su se odlične uloge, u kojima je Bejl pokazao svoj maestralni talenat. Mnogi ga opisiju kao majstora, koji u ulogu ulazi svim srcem.

Veliki uspeh postigao je ulogom Betmena u trilogiji slavnog reditelja Kristofera Nolana, sa kojima je snimio i film "Prestiž" u kome je slavni Dejdvid Bovi tumačio lik Nikole Tesle.

Republika

Foto: YouTube/ Daily mail

Kristijan sa suprugom Sibislavom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading