OTKRIVENA KARLEUŠINA TAJNA: Veliki hit posvetila Dušku Tošiću, opisala njihov TURBULENTAN odnos!

Autor:

Zabava

28.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena priznala kako je nastala pesma "Tihi ubica".

OTKRIVENA KARLEUŠINA TAJNA: Veliki hit posvetila Dušku Tošiću, opisala njihov TURBULENTAN odnos!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša, jedna od najkontroverznijih ličnosti na domaćoj estradi, nedavno je otkrila javnosti da je njena balada "Tihi ubica" posvećena njenom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću. Ovo otkriće je izazvalo veliko interesovanje javnosti, budući da je njihov odnos već godinama predmet špekulacija i tračeva.

Karleuša je otkrila da je pesma "Tihi ubica" inspirisana njenim turbulentnim odnosom sa Duškom Tošićem. Ona je istakla da je upravo njen život poslužio kao inspiracija za mnoge pesme koje je napisala Marina Tucaković, ističući da je bila idejni tvorac teme za mnoge stihove.

- Za mnoge stvari koje je napisala Marina Tucaković, ja sam bila idejni tvorac teme. Mi smo sedele i onda ona mene ispituje o mom životu, šta je novo, šta nije. Na primer, kad je napisala "Tihog ubicu", ja sam joj pričala o mom turbulentnom odnosu sa Duškom. Duško je u stvari dobio svoju pesmu - "Tihi ubica", jer sam pričala o njemu - otkrila je pevačica u podkastu "Why so serious" na WTF radiju.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša

Iako su Duško Tošić i Jelena Karleuša zvanično i dalje u braku, pevačica je nedavno otkrila da se oseća neuzvraćeno voljeno od strane supruga. Iako žive zajedno zbog njihovih ćerki, Karleuša je istakla da smatra kako Duško nju ne voli. Ova iskrena izjava dodatno je uznemirila javnost, koja već godinama prati njihov odnos sa velikim interesovanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading