BRUTALNO PRETUČEN DOKTOR U KBC ZVEZDARA! Zadobio teške povrede!

Autor:

Hronika

28.12.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku.

BRUTALNO PRETUČEN DOKTOR U KBC ZVEZDARA! Zadobio teške povrede!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Doktor Ž.V. (64) pretučen je noćas na radnom mestu u bonici na Zvezdari, piše Blic.

Policija je odmah privela troje osumnjičenih da su ga fizički napali dok je bio u ordinaciji. 

Kako se saznaje, Ž.V. je zadobio teške telesne povrede glave.

O slučaju je obavešteno i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Istraga je u toku.

Ž.V. je zaposlen na odeljenju ortopedije Kliničko boničkog centra Zvezdara.

Podsećamo i na incident u noćnom klubu u Beogradu.

U utorak ujutru, dva sata nakon ponoći, trojica mladića su pretučena u jednom beogradskom klubu nakon svađe sa gostima i obezbeđenjem oko separea.

Kako se saznaje, incident se dogodio na privatnoj proslavi, a najteže povrede zadobio je M.P. (19) čije su kosti na licu bile smrskane. Pored njega, u Urgentni centar su primljeni i L.T. (20) i A.K. (19) sa lakšim telesnim povredama.

U Urgentni centar primljen je mladić sa povredama na licu. Njemu je u tuči polomljen nos i jagodične kosti. Objasnio je da je bio na privatnoj proslavi, da se "sporečkao" sa obezbeđenjem koje ga je i pretuklo - kažu.

Trojica mladića su bila pod dejstvom alkohola kada ih je preuzela Hitna pomoć, te su tek nakon što su se otreznili ispričali šta se sve dogodilo te večeri u klubu. M.P. je primljen sa polomljenim nosem i jagodičnim kostima, a prema rečima izvora bliskog slučaju, on je bio uključen u verbalni sukob sa obezbeđenjem koje ga je potom i fizički napalo.

Tokom istrage, policija je utvrdila da je svađa nastala zbog separea, što je dovelo do eskalacije sukoba i nasilja. Detalji o tome kako je došlo do konflikta nisu još uvek potpuno jasni, ali je očigledno da je sukob između gostiju i obezbeđenja bio ozbiljan i sa ozbiljnim posledicama po mladiće koji su bili na meti nasilja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading