BIJU GA KAIŠEM, OBARAJU NA ZEMLJU, A ONDA ZASIPAJU I KAMENICAMA! Pogledajte brutalan snimak batinanja tinejdžera usred dana u Beogradu! ČETIRI NA JEDNOG, JEDVA ŽIVU GLAVU SAČUVAO! (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.12.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je na Karaburmi zabeležena dramatična scena koja je šokirala javnost.

BIJU GA KAIŠEM, OBARAJU NA ZEMLJU, A ONDA ZASIPAJU I KAMENICAMA! Pogledajte brutalan snimak batinanja tinejdžera usred dana u Beogradu! ČETIRI NA JEDNOG, JEDVA ŽIVU GLAVU SAČUVAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Naime, četvorica tinejdžera su brutalno napali jednog vršnjaka, a snimak batinanja  pojavio se na Instagram stranici "sav_taj_ludi_balkan".

 

 


Prema snimku koji je osvanuo na pomenutoj Instagram stranici, tinejdžeri su prvo koristili kaiš kako bi napali mladića, a potom su ga oborili na zemlju i nastavili da ga šutiraju. Ono što je posebno uznemirujuće jeste činjenica da su ga potom gađali kamenjem dok je pokušavao da pobegne ka Višnjičkoj Banji.

U opisu videa se navodi da je napadnuti mladić pokušao da pobegne od napadača, trčeći krvave glave ka Višnjičkoj Banji. Uz to, ističe se da je bio u opasnosti da bude pregažen jer je pretrčavao prometnu ulicu.

- Četiri tinejdžera jurila su jednog momka kod Big Šoping Centra. Posle 30 sekundi, on je krenuo da beži ka Višnjičkoj Banji krvave glave. Jedan ga udara kaišem, drugi gađa kamenicama. Pretrčavao je ulicu, umalo da ga dvoje-troje pregazi, jer je prometan saobraćaj a on trči da spasi glavu - navodi se ispod videa.


- Ubrzo je stigla policija i pronašla izubijanog mladića.

- Ovo je strašno šta se dešava. Kada će zakon da se pooštri da ne sme niko da pomisli bilo šta - pita se osoba koja je snimila brutalno batinanje.

Nakon što je snimak napada postao viralan, reakcije javnosti su burne. Mnogi izražavaju šok i bes zbog brutalnosti koja je prikazana, ističući važnost osude ovakvih postupaka i pružanja podrške žrtvama nasilja među mladima.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

27.12.2023 10:34

Ovo je strasno. Tuzno. Sta se to desava sa danasnjom decom. Auti prolaze, i niko nece da se zaustavi. Place mi se