BOŽIĆNO PESNIČENJE: Splićani šokirani prizorom ispred kluba! Narkomani isprovocirali troje gostiju, a onda je devojka OVAKO POVREĐENA

Autor:

Svet

26.12.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti nisu želeli nikakav sukob sa drogiranim provokatorima, ali to jednostavno nije moglo da se izbegne

BOŽIĆNO PESNIČENJE: Splićani šokirani prizorom ispred kluba! Narkomani isprovocirali troje gostiju, a onda je devojka OVAKO POVREĐENA

Foto: twitter/printscreen/@PragistaStari

Nekoliko osoba potuklo se rano jutros ispred noćnog kluba u Splitu.

Tom prilikom 29-godišnjak je završio u bolnici na ušivanju, dok je jedna žena prošla sa lakšim povredama i puštena je na kućni oporavak.

Očevici kažu da je u klubu čitave noći bila normalna, čak i “božićna” atmosfera te da su ljudi uživali slaveći praznik sve do zore.

Tada je u klub ušlo nekoliko momaka, gosti kažu vidno drogiranih, koji su samo tražili kavgu.

Dvojica najglasnijih isprovocirala su druga dva regularna gosta koji nisu želeli sukob unutar kluba, te su izašli napolje da “popričaju” s narkomanima.

Usledilo je gurkanje, nekoliko šamara i udaraca pesnicama sa obe strane. Jedan od drogiranih Splićana imao je nož kojim je posekao devojku koja je izašla da spreči tuču.

Vlasnik kluba rekao je za Slobodnu Dalmaciju da je mesto koje drži oduvek bilo na dobrom glasu ali i da njegovi sinovi koji rade u klubu nemaju pravo da pretresaju goste.

Samim tim, moguće je da neko od gostiju unese u klub neki nož ili drugo hladno oružje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading