SEVALE PESNICE U BULEVARU OSLOBOĐENJA! Stravičan snimak tuče u centru Novog Sada - sve je počelo zbog OVOGA! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

23.12.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesuglasice u saobraćaju na Bulevaru Oslobođenja u Novom Sadu.

SEVALE PESNICE U BULEVARU OSLOBOĐENJA! Stravičan snimak tuče u centru Novog Sada - sve je počelo zbog OVOGA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Na Bulevaru Oslobođenja u Novom Sadu došlo je do fizičkog obračuna između dvojice muškaraca nakon navodnih nesuglasica u saobraćaju.

Snimak koji je objavljen na Instagram profilu "nsuzivo" prikazuje jednog muškarca kako šutira drugog koji je već na zemlji, a potom nastavlja da ga pesniči u glavu iz sve snage.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Prema informacijama sa pomenutog profila, ponovo se saobraćajni konflikt rešavao pesnicama, što jasno ukazuje na eskalaciju situacije. Uzrok tuče navodno leži u sporu u saobraćaju, ali detalji o tome koliko je bilo povređenih ili da li je policija intervenisala i uhapsila nekog nisu još uvek poznati.

Bulevar Oslobođenja je jedna od najprometnijih saobraćajnica u Novom Sadu, ali nažalost, često je i poprište sličnih incidenata. Saobraćajne nesuglasice često kulminiraju u agresivnom ponašanju, a ovaj slučaj je samo jedan u nizu koji je zabeležen na ovoj lokaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (0)

Loading