NE MOGU DA POBEGNEM OD SEBE: Karleuša otvorila dušu nakon TEŠKE ispovesti o PROBLEMIMA sa Duškom! (VIDEO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

17.12.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša priznala kako se oseća nakon što je javno priznala sve o problemima u braku sa Duškom!

Popularna pevačica Jelena Karleuša pojavila se danas na glasanju i izazvala veliku pažnju svojim stajlingom ispred biračkog mesta na Dedinju. Pevačica je imala crni komplet, crnu torbu i veliki crni šešir, a pre nego što je ušla u prostoriju da obavi svoju građansku dužnost, dala je kratku izavju za okupljene medije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša na glasanju

Pevačica je nedavno imala životnu ispovest, gde je govorila o svom privatnom životu, problemima u braku sa Duškom Tošićem i ostalim temama koje su interesovale javnost, a sada je otkrila kako se oseća i da li je zadovoljna.

- Ne mogu da kažem da sam zadovoljna, ja sam uvek iskrena, kažem šta mislim. Nekad se to ljudima dopadne, nekad ih naljuti. Ali to sam uvek ja... Ja ne mogu da pobegnem od sebe. Možda me samo ranije to nisu pitali... Ali možda je to trebalo da se zna. Da znaju Balkan i Srbija! Bilo je dosta predrasuda i nepravde - istakla je Karleuša, pa priznala koje pitanje joj je bilo najteže:

- Svako pitanje je bilo podjednako teško, jer je bilo o mom životu. Moj život nije bio miran. Možda je najteže bilo pitanje "da li sam srećna?" - ispričala je Karleuša.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša

Podsetimo, pevačica je izjavila kako je svom suprugu oprostila sve što je radio, ali da on njoj nije.

- Mi smo u braku. Ja mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli. U braku smo pro forme. Krenuli smo svojim putevima, iako živimo u istoj kući. Najviše smo zbog dece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje dece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega - rekla je Jelena.

- Prošla sam najgoru moru svake žene. Bez obzira na to što sam na tim fotkama sama, Duško to nije mogao da prevaziđe. Da je bilo ko drugi bio na mom mestu, to ne bi dobilo takve razmere, ali ja sam Jelena Karleuša. Mislila sam da on nije ozbiljan, ali kada se sve to desilo, shvatila sam da je on jedan osvetnik i čovek koji je spreman na sve. Ali on sada nije ni bitan. Bitno je kakvu sam ja glupost uradila. Žao mi je što sam celu porodicu provukla kroz to. Bilo me je sramota da govorim o tome. Duško je prihvatio sve to, ali nije mogao da mi oprosti ono što je bilo u medijima. U međuvremenu je prošlo pet godina, među nama su pokidane niti, naše ćerke su porasle. Ja sam Dušku, inače, oprostila sve što je radio, ali on nije tip koji prašta. Tu medijsku bruku u kojoj je predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi oprostio. Ja prihvatam krivicu u celosti. Da je mene Duško dovoljno voleo, kao što sam ja njega, mogao bi da prevaziđe skandal  - ispričala je Karleuša za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading