BOGOLJUB KARIĆ MI JE NAMESTIO AFERU, BOJANA SAM NAJVIŠE VOLELA: Karleuša tvrdi da prvog muža nije varala!

Autor:

Zabava

16.12.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena progovorila o aferi sa telohraniteljom o kojoj su svi spekulisali!

BOGOLJUB KARIĆ MI JE NAMESTIO AFERU, BOJANA SAM NAJVIŠE VOLELA: Karleuša tvrdi da prvog muža nije varala!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/A.Stojanovic, E-stock

Jelena Karleuša govorila je o svom privatnom životu i dotakla se veze sa Bojanom Karićem, a kako kaže njegov otac Boguljub bio je protiv toga. Jelena je otkrila da je u tim trenutcima njeno obezbeđenje imalo ljubavne prepiske sa Bojanom. 

- Bogoljub Karić je bio protiv moje veze sa Bojanom. Čak me je i zabranio na BK TV, iako sam bila njihov ekskluzivac. On je meni i rekao da je protiv naše ljubavi. Lažirao je istraživanja u kojima sam ja posle Madlen Olbrajt najomraženija u Srbiji. On je, naravno, bio najvoljeniji. Objasnio mi je da ja negativno utičem na porodicu Karić. S druge strane, Bojanovi roditelji Sreten i Slavica su mene obožavali. Prozivao je on mene redovno na tim porodičnim ručkovima na kojima je bilo nas 50. Čovek je sedeo na čelu, svi ćute i jedu supu, a Bogoljub se obraća samo meni. Ja sam bilo duboko izdeprimirana. Sudbina će kasnije spojiti Sretena i moju majku u Nemačkoj. Lečili su se od iste bolesti i izgubili živote.

- Moja Divna je imala kancer pluća, ali nikada nije prestajala da puši. Kaže ona meni: "Izađem ti ja ispred da uzmem malo svežeg vazduha i zapalim cigaru i u sledećem momentu čujem 'Divna, šta radiš ti ovde?'. Nastavili su da se druže na klinici. Bojan je svoje isterao i oženio me je, iako se Bogoljub nije pojavio na svadbi. Bogoljub je, sećam se, pozvao i Sretena, kada mu je rekao da radim protiv porodice. Čovek je protiv mene čitavu hajku pokrenuo

Poput bombe je odjeknula vest, te 2004. godine, da se Jelena i Bojan razvode posle samo dva meseca od spektakularnog venčanja u Vili Jelena i to zbog pevačicine prevare. Ona je sada, 20 godina kasnije, otkrila sve o aferi "telohranitelj".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

- Bojana nikada nisam prevarila. Desilo se u 7.15 ujutru, dva meseca posle naše svadbe, da je na naša vrata zakucao moj telohranitelj. Bogoljubov telohranitelj, koji je meni bio dodeljen. Došao je i mom mužu u lice rekao da je u vezi sa mnom i da hoće da me oženi. U tom momentu, Bogoljub Karić je vlasnik mobilne telefonije i može da radi s vašim telefonom šta želi. Ja sam tada spavala. Bojan dolazi do mene i govori mi šta se upravo desilo. Šokirala sam se. Taj momak je u svom telefonu imao naše ljubavne prepiske. Sve one priče da sam ja uhvaćena na zadnjem sedištu "hamera" su izmišljene. Sve ovo može da potvrdi i Bojan - rekla je Jelena.

- On zna da me nikada nije uhvatio na zadnjem sedištu. Mnogo bi mi olakšao da je rekao istinu u javnosti, jer sam ja prošla torturu. Predstavljena sam kao ku*va i preljubnica. Pokušala sam i tada da mu objasnim, ali sam odmah videla na licu da mu se "sklopilo" sve što su mu o meni pričali, a nije mi govorio. Spakovao se i otišao je iz stana. Ubrzo sam i ja otišla i od Slavice sam tražila da mi pošalje papir da potpišem da želim sporazumni razvod. Ništa mi nije trebalo jersam ja ipak bila i ostala šmekerka. Mnogi ne znaju da sam ja platila i naš medeni mesec u Dubaiju. Imao je on, ali sam baš zbog Bogoljuba to želela. Bogoljub je njemu, inače, "ukidao" novac, ali mu je Sreten davao. On nas je podržavao. Bojana sam mnogo volela. Možda i najviše. Čitava situacija me je pogodila - ispričala je Jelena Karleuša u Informer podkastu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading