SFEROPULOS I LAZIĆ PRED STUDENTSKI CENTAR: Moramo biti spremni za još jednu TEŠKU utakmicu!

Autor:

Sport

16.12.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak crveno-belih i iskusni Branko Lazić oglasili su se pred susret u AdmiralBet ABA ligi.

SFEROPULOS I LAZIĆ PRED STUDENTSKI CENTAR: Moramo biti spremni za još jednu TEŠKU utakmicu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet gostovaće ekipi SC Derbija u okviru 12. kola AdmiralBet ABA lige (nedelja, 17.00). U susret duelu sa Podgoričanima govorili su stručnjak crveno-belih, Janis Sferopulos, i prekaljeni defanzivac Branko Lazić.  

- Očekuje nas još jedna utakmica u regionalnoj ligi protiv jako dobro organizovane ekipe koja zna šta radi na terenu. SC Derbi igra svoje mečeve sa mnogo energije na obe strane terena i u odbrani i u napadu. Moramo biti spremni za još jednu tešku utakmicu i na prvom mestu spremni i fokusirani da igramo našu igru - izjavio je trener Sferopulos.

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Derbi ima kvalitet i to je pokazao u prošlogodišnjem plej-of okršaju sa Partizanom. Iako su crno-beli bili ubedljivi u ovosezonskom susretu (99:76), tim sa Malog Kalemgdana moraće da bude obazriv. Crnogorsku ekipu pohvalio je Branko Lazić.

- Dobro poznajemo ekipu Studentskog Centra, pokazali su svoj kvalitet i prošlih sezona, takođe i ove odigravši veliki broj izuzetno dobrih utakmica. Dobro organizovan čvrst tim, koji se dobro poznaje i koji ima svoje ambicije u ovom meču - rekao je košarkaš Crvene zvezde Meridianbet. 

Lazić vidi ključ pobede u snažnoj odbrani i dobroj energiji na parketu. 

- Na nama je da odigramo čvrstu odbranu, da prenesemo energiju na parket i odigramo utakmicu u ritmu koji nama odgovora kako bi došli do pobede - samouvereno je naglasio košarkaš.

Tim Janisa Sferopulosa pretrpeo je samo jedan poraz i to od aktuelnog šampiona i večitog rivala Partizana, pa ima skor učinak od 10 pobeda i samo jednog poraza. Prvi pratilac je Igokea sa devet pobeda i dva poraza, a Studentski centar je upisao šest pobeda i pet puta je poražen, što ga stavlja na sedmo mesto AdmiralBet ABA lige.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading