TRENER DERBIJA HVALI ZVEZDU MERIDIANBET: Crveno-beli su PRVI FAVORIT na Jadranu!

Autor:

Sport

16.12.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Derbija Dejan Jakara govorio je u susret sutrašnjem duelu svoje ekipe i tima sa Malog Kalemegdana.

TRENER DERBIJA HVALI ZVEZDU MERIDIANBET: Crveno-beli su PRVI FAVORIT na Jadranu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u nedelju od 17.00  časova gostuju ekipi Studentskog centra u 12. kolu AdmiralBet ABA lige. Uoči duela u Podgorici, trener crnogorskog tima, Dejan Jakara, naglasio je da tim sa Malog Kalemegdana predstavlja glavnog favorita za titulu na Jadranu ove sezone.

Tim Janisa Sferopulosa pretrpeo je samo jedan poraz i to od aktuelnog šampiona i večitog rivala Partizana, pa ima skor 10-1. Prvi pratilac je Igokea sa devet pobeda i dva poraza, a Studentski centar je upisao šest pobeda i pet puta je poražen.

Foto: printskrin/vikipedia

Igrači Studentskog centra

- Za mene je Crvena zvezda po rosteru prvi favorit za osvajanje ABA lige. Moramo da uđemo bolje u utakmicu nego što je to bio slučaj u prethodnom kolu protiv Partizana. Verujem da smo to preneli igračima i da oni to dobro znaju. Izuzetno je važno da igramo sa puno energije u oba smera, jer takva igra krasi ovu ekipu - izjavio je Jakara sa puno poštovnja prema crveno-belima, a potom dodao samouvereno:

- Zvezda nema kiks ove sezone u regionalnom takmičenju. Nadam se da to može biti slučaj u ovoj utakmici. - 

Derbi je prošlo kolo AdmiralBet ABA lige gostovao Partizanu i ostao je praznih šaka. Poraženi su "studenti" ubedljivim rezultatom 99:76, a sada se će pokušati na svom terenu da savladaju crveno-bele. Crvena zvezda Meridianbet je sa druge strane uspela da pobedi Albu na svom terenu i tako napravi uvertiru za ovaj meč. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading