GLUPOST KOJA ĆE IH SKUPO KOŠTATI: Vojni zvaničnik Izraela PRIZNAO da su njihovi taoci nosili BELE ZASTAVE kada su ih GREŠKOM POBILI!

Autor:

Svet

16.12.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod Izraela je u potpunom šoku zbog katastrofalne greške vojske

GLUPOST KOJA ĆE IH SKUPO KOŠTATI: Vojni zvaničnik Izraela PRIZNAO da su njihovi taoci nosili BELE ZASTAVE kada su ih GREŠKOM POBILI!

Foto: hostages and missing families printscreen

Izraelska vojska ubila je greškom tri svoja taoca verujući da se radi o maskiranim borcima Hamasa.

Uprkos činjenici da su se iste večeri izvinili narodu priznavši da su napravili katastrofalnu grešku, Izrael vojsci to nije oprostio.

Tako je sinoć više od 1.000 Izraelaca izašlo na ulice Tel Aviva protestujući zbog ubistava sopstvenih građana, a na Zapadu se danas naširoko priča o tome da je ova vojska načisto izgubila kompas u ratu sa Hamasom.

Poslednja vest zakucala je Izrael na stub srama – pobijeni taoci nosili su bele zastave.

Vojni zvaničnik Izraela koji je prikrio identitet od javnosti dodao je da se incident dogodio u oblasti gde militanti Hamasa "deluju u civilnoj odeći u sklopu taktike zavaravanja", preneo je Rojters.

Zvaničnik je rekao da je na taoce pucano u skladu sa izraelskim pravilima o pravilima borbe.

Netanijahu je smrt tri taoca ocenio kao "nepodnošljivu tragediju" i dodao da "ceo Izrael tuguje zbog gubitka".

Što se Hamasa tiče, ubistvo tri sopstvena taoca zvaničnici ove organizacije nisu komentarisali, ali se prenose reči visoko rangiranih komandanata koji su izraelsku glupost prokomentarisali rečima u stilu: "Kako seješ, tako žanješ".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading