SNIMAK O KOJEM DANAS BRUJI SVET: Izraelci pobili Hamasovce u tunelima! Tela leže na sve strane, STOMAK ĆE VAS ZABOLETI OD MUKE

Autor:

Svet

16.12.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak nije nekog briljantnog kvaliteta, nema ni zvuk, ali se na njemu vidi kako izraelski vojnici silaze u tunele a potom se obračunavaju sa Hamasovcima

SNIMAK O KOJEM DANAS BRUJI SVET: Izraelci pobili Hamasovce u tunelima! Tela leže na sve strane, STOMAK ĆE VAS ZABOLETI OD MUKE

Foto: Profiemdia

Izraelska vojska ušla je pre nekoliko nedelja u čuvene tunele Hamasa u Gazi ali do pre dva dana nije nailazila u njima na veći broj protivničkih boraca.

Sve do sada. Na snimku koji je juče objavila izraelska vojska vidi se deo tunela koji je bukvalno ispunjen telima mrtvih Palestinaca.

Snimak su objavili ID i Šin Bet, izraelska domaća bezbednosna agencija, koja je saopštila da je tunel otkriven poslednjih dana, preneo je Tajms of Izrael.

Prolaz je deo ogromne podzemne mreže nazvane "Metro Gaze" koju Hamas koristi za prevoz oružja i operativaca oko Pojasa Gaze.

Prema pisanju Tajmsa, zvaničnici su rekli da je elitna jedinica "Jahaloma" Borbenog inženjerskog korpusa koristila "razna sredstva" da identifikuje i ubije operativce Hamasa unutar tunela.

Snimak nije nekog briljantnog kvaliteta, nema ni zvuk, ali se na njemu vidi kako izraelski vojnik silazi u tunel.

Potom se vidi kako borac Hamasa uzima nekakvu napravu u ruke ali prekasno, pošto biva smrtno pogođen u telo.

Izraelci su kao jedan od ciljeva operacije u Gazi naveli ulaske u tunele Hamasa za koje se kaže da se protežu dužinom od oko 500 kilometara kao i da će Izraelcima trebati više od godinu dana da ostvare bilo kakav napredak u njima.

Veruje se kako se najveći broj Hamasovaca nalazi u tunelima, kao i da namerno na zemlji koriste civile kao živi štit od izraelske vojske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading