SFEROPULOS O UBEDLJIVOJ POBEDI: Gradimo svoj mentalitet i dobre navike!

Autor: M. M.

Sport

03.12.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde Meridianbet zadovoljan trijumfom nad Cibonom (84:56).

SFEROPULOS O UBEDLJIVOJ POBEDI: Gradimo svoj mentalitet i dobre navike!

Foto: Starsport

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde Meridianbet, bio je zadovoljan pobedom svog tima protiv Cibone u 10. kolu AdmiralBet ABA lige.

Crveno-beli su slavili sa ubedljivih 84:56.

- Imali smo veoma dobru igru i koncentraciju. Defanzivno je bila jedna od najboljih utakmica. Bili smo fokusirani. Napadački smo nekada prodali prelako loptu. Nismo bili previše strpljivi, ali je generalno bila dobra utakmica. Bilo je dobro to što smo podelili minutažu igračima. Neki su odmorili, neki su više igrali. U globalu je utakmica kakvu smo hteli da igramo. Ovako moramo nastaviti, koncentrisano - počinje Sferopulos i nastavio:

- Zato što na taj način gradimo svoj mentalitet i dobre navike. Da bismo doveli igru na naredni nivo bitno je da igramo sve vreme jako kvalitetno bez obzira na razliku i protivnika. Moramo igrati na isti način. Moramo biti ozbiljni, profesionalni i to svaki put. Tako ćemo graditi konstantnost, navike i pobednički mentalitet.

Najbolji je bio Majk Tobi sa 23 poena.

Veoma sam srećan sa Majkom, mora malo da se popravi odbrambeno, ali mora da igra u Evroligi kao što igra u ABA ligi. Imam poverenja u njega - grčki stručnjak i osvrće se na izostanak Nemanje Nedovića:

- Dobro je, imao je mali problem sa povredom kolena. Mogao je da igra, ali nismo hteli da se to pogorša. Ostavili smo ga da se odmori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading