SFEROPULOS PRIHVATIO KRIVICU: Ja sam odgovoran za poraz! Tražiću bolja rešenja!

Autor: M. M.

Sport

24.11.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde Meridianbet nije bio zadovoljan nakon ubedljivog poraza od Armanija (93:71).

SFEROPULOS PRIHVATIO KRIVICU: Ja sam odgovoran za poraz! Tražiću bolja rešenja!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet izgubili su od milanskog Armanija sa 93:71 u meču desetog kola elitnog takmičenja na Starom kontinentu.

Crveno-beli odigrali su jednu od najlošijih utakmica u sezone i zabeležili sedmi poraz u Evroligi, a trener Janis Sferopulos nije bio zadovoljan.

- Nismo u kontinuitetu odigrali utakmicu. Dobro smo počeli i završili prvo poluvreme. Drugo smo takođe dobro počeli, ali je usledio tajm-aut Armanija, u tom periodu se promenio momentum na njihovu stranu, promašili smo nekoliko otvorenih šuteva, u poslednjih pet minuta se sve raspalo. Aramni je pokazao veliki kvalitet, menjali smo odbranu, prilagođavali su se, pogađali spolja iz teških pozicija. Glavu gore, moramo da se borimo iz utakmice u utakmicu. Hvala navijačima, razočarali smo ih, ali se nadam velikoj podršci u nastavku - započeo je Sferopulos i preuzeo krivicu na sebe:

- Trener je odgovoran, ja sam odgovoran za poraz, tražiću rešenje da ekipa igra bolje.

Domaći su bili oslabljeni neigranjem Hange i Lazića.

- Nedostaju nam važni igrači, ali ne želim da nađem izgovor za to. Ja verujem u sve igrače i nebitno ko nedostaje. Hanga nije ozbiljno povređen, biće sa nama u nedelju i krenuće da trenira bez kontakta. Ne znamo kada će da se vrati i kada će u potpunosti biti spreman - kaže Grk i dodaje da poraz neće uticati na samopouzdanje:

- Morate da razumete da je ovo iskusna ekipa, posle velike pobede ili velikog poraza, spremni su za svaki naredni meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading